Original Ρόδου: "Η φλόγα της ΑΕΚ στο νησί συνεχίζει να καίει μέσα στις καρδιές μας"

Ο παλαίμαχος Γιώργος Τανίδης στο επεισόδιο με τον Τσίπρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tanidis1-τανιδηςΤα όσα έγιναν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο στην οποία πρωταγωνίστησαν φίλοι της ΑΕΚ καθώς και ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης Γιώργος Τανίδης, θέλησαν να διευκρινήσει η Original του νησιού, που τίθεται κατά των πρακτικών του ΣΥΡΙΖΑ και των όσων έγιναν στην αίθουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλησπέρα σε όλους τους συμπολίτες και φυσικά σε όλα τα αδέρφια Ενωσίτες. Εχουμε την ανάγκη να διευκρινήσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά τη  παρουσία μας και την ειρηνική από πλευράς μας διαδήλωση για το δίκαιο αίτημα του λαού μας να έχει ξεκάθαρη απάντηση από τον κύριο Τσίπρα, το κόμμα του και τους συνεργάτες του σε Δήμο και Περιφέρεια για το αν θα είναι αρωγός στη προσπάθεια της ΑΕΚ για επαναστέγασή της στον ιστορικό χώρο που της ανήκει πολύ πριν υπάρξει Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας ή αν θα συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία που ζούμε από την στιγμή που ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.Εμείς δώσαμε το παρόν ειρηνικά.

Τόσο η τετράδα που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα όσο και το πλήθος που βρίσκοταν έξω από το κτήριο και μοναδικό σύνθημα υπήρξε το ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Ούτε βρίσαμε κανέναν, ούτε προπηλακίσαμε κανέναν, ούτε χτυπήσαμε κανέναν.

Στη κοινωνία της Ρόδου είμαστε όλοι γνωστοί και δεν είναι ούτε της νοοτροπίας μας ούτε του γούστου μας τέτοιες πρακτικές. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας αλλά καταδικάζουμε και την κοροϊδία.  Ζήσαμε κάτι μοναδικό… Την ώρα που οι άνθρωποι της ασφάλειας του κύριου Τσίπρα επιτέθηκαν τόσο στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ κύριο Γιώργο Τανίδη που παρά τα τεράστια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ήταν επιθυμία του να είναι στην αίθουσα αλλά και στα παιδιά του που προσπαθούσαν να τον προστατέψουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωνε πως οι διαφορετικές απόψεις είναι ευπρόσδεκτες. Έτσι είναι ευπρόσδεκτες Κύριε Τσίπρα οι διαφορετικές φωνές με μαλιοτράβήγματα, μπουκέτα, και φίμωμα μέχρι σκασμού;Το αστείο της υπόθεσης ήταν όταν αργότερα στο MEGA η κυρία Χέλμη ζήτησε από τον συνπαρουσιαστή της να μας καταδικάσει.

Είμαστε συγκινημένοι και χρωστάμε τεράστια ευγνωμοσύνη στην οικογένεια Τανίδη που κράτησε τη σημαία ψηλά
Είμαστε χαρούμενοι που η φλόγα στο νησί συνεχίζει να καιει μέσα στις καρδιές μας.
Είμαστε περήφανοι που τουλάχιστον στο δικό μας club βάζουμε την ΑΕΚ πάνω από τα κόμματα σεβόμενοι τη διαφορετικότητα του κάθε μέλους μας.
Ζητάμε από τα αδέρφια μας σε όλη την Ελλάδα να μας μιμηθούν σε αυτό.
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους Έλληνες πως δεν είμαστε ούτε τραμπούκοι, ούτε βαλτοί, ούτε υπάλληλοι κανενός.Και τέλος σε όλους αυτούς που σήμερα μας κατηγορούν και μας λοιδωρούν τους ζητάμε να πάνε στον καθρέφτη και να δουν ποιός ήταν αυτός που τόσα χρόνια ψήφιζε με σκοπό το προσωπικό συμφέρον και όχι το κοινό καλό. Ποιος ψήφιζε για μια θεσούλα στο δημόσιο και κανένα ρουσφετάκι?

Υ.Γ.1 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Υ.Γ.2 ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ – ORIGINAL 21 ΡΟΔΟΣ CLUB

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X