Η θέση - ερωτηματικό στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και ο Γιόχανσον που κερδίζει ...πόντους

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Φωστήρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis petavrakis sarris platellasΜε βάση τη χθεσινή άσκηση τακτικής που έκανε ο Δέλλας στα Σπάτα, οι περισσότερες θέσεις της “κιτρινόμαυρης” ενδεκάδας έχουν “κλειδώσει” για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άλιμο στο γήπεδο της Καισαριανής. Τουλάχιστον μέχρι τη μεσαία γραμμή οι Ανέστης, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Ανάκογλου και Γιόχανσον δείχνουν να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα για να βρεθούν στην πρώτη σέντρα του παιχνιδιού, ενώ και οι υπόλοιπες τρεις εκ των τεσσάρων θέσεων που μένουν, δύσκολα θα αλλάξουν κατόχους σε σχέση με το ματς κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης διανύει την καλύτερη περίοδο απ’ όταν φόρεσε τα κιτρινόμαυρα και δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα. Πόσο μάλλον απ’ τη στιγμή που ο Χρήστος Αραβίδης ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις απαιτήσεις της θέσης του αριστερού εξτρέμ. Παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, υπερτερεί των αντιπάλων λόγω της ταχύτητάς του και σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια, δείγμα του ότι, όπως και ο Κροάτης συμπαίκτης του, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Γι’ αυτό και αναμένεται να δώσει ξανά το παρών στο αρχικό σχήμα. Με δεδομένο ότι ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί τον “μαέστρο” στην επίθεση της ΑΕΚ, η μοναδική θέση της ενδεκάδας που …παίζεται είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ με τους Πλατέλλα και Ντούνη να τη διεκδικούν.

Ο Πλατέλλας πείθει περισσότερο με την έως τώρα παρουσία του και από τη στιγμή που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο, έχει το προβάδισμα και εξαρτάται από τον Δέλλα, κατά πόσο πιστεύει ότι ο 26χρονος “άσος” είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει.

Σε ότι αφορά στον Γιάκομπ Γιόχανσον αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκλπήξεις των τελευταίων ημερών και έχει κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να …τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ο Σουηδός, μέρα με τη μέρα δείχνει να πατάει όλο και καλύτερα στα πόδια του και να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Το γεγονός μάλιστα ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της θέσης, ενώ βρίσκεται ακόμα πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, μόνο θετικές εντυπώσεις αφήνει στους ανθρώπους της Ένωσης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X