Η σημασία που έχουν για την ΑΕΚ τα επόμενα τρία παιχνίδια, με φόντο τα πλέι οφ

Φιλικό με τα Τρίκαλα για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota-σακοταΜια σειρά από σημαντικά παιχνίδια ξεκινούν από αύριο για την ΑΕΚ, στην προσπάθεια που κάνει να κερδίσει την καλύτερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Οι κιτρινόμαυροι του Ντράγκαν Σάκοτα υποδέχονται τον ΚΑΟΔ, σε ένα ματς στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες και ο προπονητής και ετοιμάζονται για ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

Άπαντες καταλαβαίνουν ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει μια καλή αρχή, για ένα καλό σερί νικών, που θα βάλει την ΑΕΚ σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Πλέον με τον Μενσά Μπονσού πλήρως ενσωματωμένο στο ρόστερ, ο Σάκοτα έχει καθορίσει σε απόλυτο βαθμό το αγωνιστικό πλάνο. Ωστόσο στο μυαλό του έμπειρου τεχνικού είναι και τα επόμενα δύο παιχνίδια με Κόροιβο (εντός) και Πανιώνιο (εκτός) στη Νέα Σμύρνη. Είναι σαφές ότι με τρεις νίκες η ΑΕΚ θα μπορεί να κοιτάζει ψηλά και να υπολογίσει και την βαθμολογική της θέση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι στο ματς με την ομάδα της Δράμας στις εξέδρες θα βρίσκεται και ο Χέρστον,  ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι.

Στην ΑΕΚ πάντως πέρα από το αγωνιστικό εξετάζουν και τις μεταγραφικές λύσεις που έχουν. Δεν αποκλείεται να φουντώσουν οι ενδείξεις που υπάρχουν, για απόκτηση ενός πλέι μέικερ. Στη “Βασίλισσα” ποτέ δεν …κοιμούνται. Κάνουν τους υπολογισμούς τους και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή αναμένεται να “χτυπήσουν” και πάλι στην αγορά.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X