Ο κόσμος της ΑΕΚ έστειλε νέο μήνυμα στην Ευελπίδων, αναβολή στη δίκη των "δέκα"

Ψήφος στην "Αγία Σοφία" - "Σείστηκε" η Νέα Φιλαδέλφεια (Δείτε VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sillalitirioΤο μήνυμα εστάλη για ακόμα μια φορά, από τον κόσμο της ΑΕΚ. Περισσότεροι από 600 φίλοι της Ένωσης βρέθηκαν στην Ευελπίδων, στη  δίκη  των 10 οπαδών της ΑΕΚ για τις αντιδράσεις τους κατά της δημοτικής αρχής.

Από το πρωί κατέφτασε  στα δικαστήρια ο κόσμος της ΑΕΚ. Με σκοπό να φωνάξει υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ,  κατά του Άρη Βασιλόπουλου, αλλά και όσων βρίσκονται απέναντι στο “όνειρο” της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μέσα σε ειρηνικό κλίμα και χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, οι κιτρινόμαυροι  έκαναν σαφές ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με νόμιμο τρόπο.

Από κοντά και άνθρωποι της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, μαζί με τους Βασίλη Δημητριάδη και Βαγγέλη Γιαννίση  και τον Νίκο Χαριτάκη, τον εκπρόσωπο των συνδέσμων της ΑΕΚ.

Τελικά η δίκη που είχε καθυστέρηση αρκετής ώρας πήρε αναβολή για τις 17 Ιουνίου. Μάλιστα κατέπεσαν οι ποινικές κατηγορίες για εξύβριση και απειλή, επειδή η δημοτική αρχή δεν είχε πληρώσει το παράβολο που απαιτούνταν.

Διαβάστε πως μετέδωσε το enwsi.gr το ειρηνικό συλλαλητήριο των φιλάθλων της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X