Μπρέσεβιτς και Μπακάκης μοίρασαν χαμόγελα και «έφτιαξαν» νέους ΑΕΚτζήδες (VIDEO)

Μπρέσεβιτς και Μπακάκης μοίρασαν χαμόγελα και «έφτιαξαν» νέους ΑΕΚτζήδες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpakakisΓια μια ακόμα φορά, πολλοστή για φέτος, η ΑΕΚ έδειξε ότι ετοιμάζεται να γίνει πρωταθλήτρια όχι μόνο στο γήπεδο. Οι άνθρωποι της, βρέθηκαν ξανά δίπλα σε αυτούς που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς μαζί με τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ, Νίκο Καραούζα, την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και τον Βαγγέλη Γιαννίση από το ποδοσφαιρικό τμήμα, επισκέφτηκαν το παιδιατρικό τμήμα του Ιατρικού κέντρου Αθηνών. Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται αλλά κυρίως τους πρόσφεραν βαθιά χαμόγελα.

Ξεχωριστή στιγμή της επίσκεψης όταν Μπακάκης και Μπρέσεβιτς συνάντησαν έναν μικρό ασθενή που ο πατέρας του είχε διαρκείας στην ΑΕΚ.  Επισης υπήρχαν παιδάκια που ενώ στην ερώτηση τι ομάδα είσαι, απάντησαν Ολυμπιακός, όταν πήραν την φανέλα από τα χέρια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, μετά έλεγαν γεμάτα χαμόγελα ότι θα γίνουν ΑΕΚ.

[youtube id=”Zn_aCb9zVQc” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”k28J0JvHFC4″ width=”600″ height=”350″]

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X