Η «Βασίλισσα» αλλάζει επίπεδο

Η «Βασίλισσα» αλλάζει επίπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-χερστονΑυτό που συντελείται τις τελευταίες εβδομάδες στη μπασκετική ΑΕΚ, ισούται με ένα μικρό…θαύμα. Μια ομάδα που οριακά μπορούσε να σταθεί στην κατηγορία και φλέρταρε με τις κακές ημέρες της, μετατρέπεται στη «Βασίλισσα» που ονειρεύεται ο κόσμος της. Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μαλίκ Χέρστον μάλιστα, η Ενωση ισχυροποιείται σε απίστευτο βαθμό και αλλάζει επίπεδο. Εχει πλέον μια πεντάδα για…φίλημα και μπορεί να βλέπει πολύ ψηλά.

Η ΑΕΚ έχει πλέον μια πεντάδα που αποτελείται από τους Αθηναίου, Ινγκλις, Χέρστον, Σάκοτα, Μενσά – Μπονσού. Και πίσω από αυτούς, αξιόλογες επιλογές όπως είναι οι Ντελινινκάιτις και Σαρικόπουλος, που στα χέρια του Ντράγκαν Σάκορα αλλάζουν επίπεδο. Παίκτες που έχουν εμπειρία από Ευρωλίγκα και δείχνουν έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος για την επαναφορά της ομάδας στα υψηλά σκαλοπάτια του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Για την ΑΕΚ ακολουθεί μια τριάδα αγώνων – με ΚΑΟΔ, Κόροιβο Αμαλιάδας και Πανιώνιο – που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον. Η «Βασίλισσα» πρέπει να κάνει το απόλυτο νικών για να μην έχει προβλήματα. Βλέπετε, το κακό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, έχει στοιχίσει αρκετά σε επίπεδο βαθμών. Βέβαια, η ΑΕΚ συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια της και με τρεις νίκες μπορεί να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η παρουσία της στα πλέι οφ. Και εκεί, τα πάντα είναι ανοιχτά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X