Επίσημη διαμαρτυρία της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁËÅÎÉÏÕ ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ ÄÏÕÂÇÓ ÁÅÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ AEK - RETHIMNO  (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική της Α1 έχει πειράξει τους πάντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Άλλωστε η «Βασίλισσα» είχε το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποια «περίεργα» σφυρίγματα που έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα υπήρξαν δηλώσεις των κιτρινόμαυρων μετά το τέλος του αγώνα, που εξέφρασαν τα παράπονα τους για κάποια σφυρίγματα που επηρέασαν την έκβαση της αναμέτρησης.

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να μην υπήρξε επίσημη διαμαρτυρία, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί σήμερα στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών της ερχόμενης αγωνιστικής. Οι κιτρινόμαυροι δεν θέλουν να περάσει έτσι η συμπεριφορά των διαιτητών προς την ομάδα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος άλλωστε με τις κινήσεις του, ανεβάζει την ΑΕΚ επίπεδο και απαιτεί σεβασμό στην ομάδα και στα μέλη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X