Στην αναμονή του Χέρστον, Πλάνινιτς και άλλος ένας οι λύσεις Σάκοτα για τον «άσο»

Στην αναμονή του Χέρστον, Πλάνινιτς και άλλος ένας οι λύσεις Σάκοτα για τον «άσο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

planinic1-πλανινιτςΤο μεταγραφικό ντεμαράζ της «Βασίλισσας» σταματημό δεν έχει. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο Μάκης Αγγελόπουλος πήρε μια ομάδα στο χείλος της καταστροφής και τη μετατρέπει σε υπολογίσιμο μέγεθος: Ινγκλις, Ντελινινκάιτις, Μενσά Μπονσού, Αθηναίου και έπεται συνέχεια. Ο Μαλίκ Χέρστον είναι έτοιμος να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και φαίνεται πως θα ακολουθηθεί από τον Ζόραν Πλάνινιτς ή έναν άλλο σπουδαίο πλέι μέικερ που έχει εντοπίσει ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ σχεδιάζει την ομάδα με προσεκτικό τρόπο. Εχει διαπιστώσει την έλλειψη εμπειρίας στις θέσεις των πόιντ γκαρντ και ψάχνει για μια σούπερ λύση. Τέτοια είναι ο Ζόραν Πλάνινιτς, ένας παίκτης κορυφαίου επιπέδου. Είναι μια λύση που έπαιξε στην ΑΕΚ από την εποχή που ήρθε ο Ινγκλις, αλλά παραμένει στο προσκήνιο. Μαζί με ακόμα μια επιλογή που έχει ο Σάκοτα για τη θέση και θεωρείται και αυτή τοπ επιπέδου για την Ενωση.

Οσον αφορά τον Χέρστον, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Τζαζ στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν. Εχουν κάνει μια πολύ καλή προσφορά, υπάρχει το προσύμφωνο του παίκτη και απομένει να στείλει το διαβατήριο του και να έρθει στην Αθήνα (συνοδευόμενος από την αρραβωνιαστικιά του, κάτι που δείχνει πως αντιμετωπίζει την υπόθεση). Εδώ θα περάσει από εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο και θα τεθεί στη διάθεση του Σάκοτα για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X