«Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, δεν είχαμε ούτε αθλητικό υλικό»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stivosΤο μέλος της τριμελούς επιτροπής του τμήματος στίβου της ΑΕΚ Κώστας Τζίβας μίλησε στην εκπομπή «PLAYBALL» και αναφέρθηκε στην αγάπη των ανθρώπων για την ΑΕΚ και τον κλασικό αθλητισμό γενικότερα και την προσπάθεια παλιών πρωταθλητών του στίβου, αναλύοντας την προσπάθεια που έκαναν αυτός και οι «συμπαίκτες» του, αφού η διοίκηση άφησε ανεκπλήρωτες ακόμα και τις πιο πολλές υποσχέσεις.

Αναλυτικά:

«Από τον περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησαν οι προσπάθειες μας με τους υπόλοιπους, από αγάπη για το σωματείο και το στίβο γενικότερα, όμως διαπιστώσαμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Η επιτροπή ανέλαβε μετά την παραίτηση του κ. Σταματιάδη την περίοδο των μεταγραφών των αθλητών και πήραμε την απόφαση να μπούμε ως «πυροσβέστες». Έμειναν ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις του Αλέξη Αλεξίου ακόμα και για ποσό χιλίων ευρώ και υπήρξαν προβλήματα ακόμα και για την επιβίωση των αθλητών. Εμείς προσπαθήσαμε να μαζέψουμε το απαιτούμενο ποσό, μαζέψαμε κάποια λεφτά για να συντηρήσουμε το τμήμα, όμως όχι όλο το απαιτούμενο ποσό.

Οι αθλητές παρέμειναν στο σύλλογο, ως μεγάλη ομάδα που είναι η ΑΕΚ, η πρωταθλήτρια των τεσσάρων τελευταίων χρόνων στις γυναίκες. Δεν υπήρξε ούτε αθλητικό υλικό για να δοθεί σε κάποιον αθλητή που ερχόταν. Έτσι, εξαντλήθηκαν τα όρια μας και παραιτηθήκαμε, είχαμε την προσφορά των φιλάθλων στα ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας, όμως και πάλι δεν γινόταν να συνεχίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X