«Κόλαση» η Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

«Κόλαση» η Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skepasti-σκεπαστηΗ ιστορία των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είχαν πάντα ένταση και πάθος. Μόνο που όσα συνέβησαν μία μέρα σαν σήμερα του 1991, υπερέβησαν κατά πολύ τα εσκαμμένα. Εκείνη τη μέρα υπήρξαν θλιβερά επεισόδια με τους οπαδούς των δύο ομάδων και την Αστυνομία, που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής και τη διακοπή της αναμέτρησης στο 84ο λεπτό και ενώ η ομάδα του Πειραιά προηγούνταν με 2-1 λόγω της ρίψης δακρυγόνου.

Βέβαια, εάν ανατρέξουμε στον χρόνο θα διαπιστωθεί πως η χρονική συγκυρία ήταν κάτι παραπάνω από έκρυθμη. Ηταν οι μέρες που είχε υπάρξει η δολοφονία του καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα, την οποία είχαν ακολουθήσει εκτεταμένα επεισόδια σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα. Πριν την έναρξη του ματς υπήρξαν πολλές εστίες έντασης και υπήρξε ο χαμός ενός φιλάθλου.

Το ματς ξεκίνησε έπειτα από μεγάλη ένταση και με συνεχείς διακοπές. Τα πάντα έμοιαζαν να ισορροπούν σε μία κλωστή και στο 84’ ο διαιτητής Ζακεστίδης αποφάσισε να διακόψει το ματς. Η κατάσταση στο γήπεδο ήταν ανυπόφορη, λόγω ρίψης δακρυγόνου από τις αστυνομικές δυνάμεις, αν και υπήρξε κατηγορία προς τους οπαδούς της ΑΕΚ, ότι το δακρυγόνο έπεσε από την πλευρά τους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”bkmHZ8Ypy6E” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”kgqjs2Af42M” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X