Δημοτικό γήπεδο στο οικόπεδο της ΑΕΚ θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε βουλευτής του

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kritsotakis vouleftis syrizaΤο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, αποκάλυψε σε οπαδούς της ομάδας από την Κρήτη ο βουλευτής του κόμματος, Μιχάλης Κριτσωτάκης. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να τόνισε σε μέλη του Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου ο κ. Κριτσωτάκης, το πλάνο του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει δημοτικό γήπεδο στο οικόπεδο της ΑΕΚ, το οποίος εννοείται ότι θα το διαχειρίζεται ο δήμος, ενώ θα προχωρήσει και σε καταγγελία της σύμβασης για την εξαγορά του ΟΠΑΠ, απ’ τον οποίο μάλιστα ευελπιστούν να βρουν χρήματα για την κατασκευή του γηπέδου.  Αναλυτικά στην ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων της Ένωσης σημειώνεται:

“Θεωρούμε υποχρέωση μας , σαν Δ.Σ του Συνδέσμου , να ενημερώσουμε τα μέλη μας για μία συζήτηση που είχαμε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κο Μιχάλη Κριτσωτάκη την προηγούμενη εβδομάδα .

Μία τελείως άτυπη συνάντηση , μιας και συνέπεσε να βρεθούμε και εμείς ( ο Πρόεδρος , ο Αντιπρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου μας ) και ο βουλευτής στον χορό του ΠΟΑ .

Το χρονικό έχει ως εξής :

Πλησιάσαμε τον κ. Κριτσωτάκη και του ζητήσαμε να έρθει στο τραπέζι μας με σκοπό να συζητήσουμε την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ευγενικότατα και πρόθυμα , ο άνθρωπος , ήρθε και κάναμε μία άτυπη και ευγενέστατη συζήτηση περί αυτού. Τα βασικά σημεία :

1) Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν προτεραιότητα βάζει πρώτα τον άνθρωπο και κατά δεύτερο λόγο το περιβάλλον …Ως εκ τούτου το να κοπούν δέντρα για το γήπεδο θεωρεί ότι είναι χτύπημα στο περιβάλλον , ακόμα και παρά την προσπάθεια να του εξηγήσουμε ότι θα φυτευτούν πολλαπλάσια , ήταν κάθετος σε αυτό.

2) Ο ΣΥΡΙΖΑ εάν είναι κυβέρνηση μετά τις 25/1 , θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ακυρώσει την σύμβαση και την αγορά των μετοχών της ΟΠΑΠ ΑΕ , από την ΕΜΜΑ DELTA , και τον κ. Μελισσανίδη.

3) Για το θέμα του γηπέδου μας είπε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και αποκτήσει τον ΟΠΑΠ από την εταιρία συμφερόντων Μελισσανίδη , θα διάθέσει σαν κυβέρνηση όσα χρήματα απαιτούνται για να φτιαχτεί γήπεδο που να σέβεται το περιβάλλον και το οποίο θα διαχειρίζεται ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας , όπως και σε άλλες ομάδες που δεν έχουν γήπεδο .

4) Για το θέμα του γηπέδου του Οσφπ , το οποίο στην ουσία χαρίστηκε στον ολυμπιακό , είπε ότι δεν είναι εφικτό να κάνουν τίποτα για αυτήν την σύμβαση πλέον , παρόλο που θεωρεί ότι δόθηκε χαριστικά στα συμφέροντα Κόκκαλη και κατόπιν αυτού Μαρινάκη . ( σε αντίθεση με τν ΟΠΑΠ που είπε ότι μπορεί να κάνει , όπως αναφέραμε πριν).

Ως εκ τούτου αρχής γενομένης από αύριο αποφασίσαμε να πάμε σε επίσημη συνάντηση με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να τους εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για τις επίσημες θέσεις του κόμματος τους , στο θέμα του γηπέδου μας” .

Το ΔΣ του ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης 1974″…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X