Ολοταχώς για MVP στην Πορτογαλία ο Σιμόες

«Παλεύει» για τον Σιμόες η ΑΕΚ, πιέζει τον παίκτη η Μορεϊρένσε για άμεση μεταγραφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

simoes-σιμοεςΗ ΑΕΚ φαίνεται ότι πέτυχε διάνα με την εξασφάλιση της υπογραφής του Αντρέ Σιμόες για το προσεχές καλοκαίρι. Ο 25χρονος μέσος της Μορεϊρένσε πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μια εκ των κορυφαίων εφημερίδων της Πορτογαλίας, η “Record”, στην αξιολόγησή της τον συμπεριλαμβάνει μεταξύ των τριών κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τη 15η αγωνιστική, ο Σιμόες βρισκόταν στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα, Γκαϊτάν και ο Κολομβιανός επιθετικός της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνεζ. Μετά και την 16η αγωνιστική οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές βρίσκονται οριακά πάνω από τον μέσο της Μορεϊρένσε, αλλά όπως φαίνεται η “μάχη” θα μείνει ως το φινάλε. Είναι άλλωστε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Σιμόες καταφέρνει και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις, αγωνιζόμενος σε μια μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας, σε αντίθεση με τους άλλους δύο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X