Τιμή και συγκίνηση για τους διασώστες του Norman Atlantic στην γιορτή των παλαιμάχων

Τιμή και συγκίνηση για τους διασώστες του Norman Atlantic στην γιορτή των παλαιμάχων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÐÁËÁÉÌÁ×ÙÍ ÁÅÊΜια ολόκληρη αίθουσα στο …πόδι. Οι στιγμές μοναδικές. Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ κατάφεραν να συγκλονίσουν με τη τιμή που έκαναν στους διασώστες της πρόσφατης τραγωδίας του πλοίου Norman Atlantic. Ήταν το σημαντικότερο γεγονός της βραδιάς που είχε την αποδοχή που έπρεπε.

Η ΑΕΚ είχε κάνει ειδική πρόσκληση στο Υπουργείο Ναυτιλίας το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, στέλνοντας δέκα μέλη του Λιμενικού σώματος. Η στιγμή “μεγάλη”, αφού οι δέκα διασώστες σηκώθηκαν στο βήμα, με όλους τους παρεβρισκομένους να είναι όρθιοι και να χειροκτούν για αρκετά δευτερόλεπτα.

Οι Ευστράτιος Γιαμάς, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Χρήστος Κοντές, Ιωάννης Καπούτσος, Νικόλαος Οντριας, Σωτήριος Τραχάνης, Βασίλειος Σισμάνης, Χρήστος Μπάντος, Παναγιώτης Ντάσιος και Ευάγγελος Πέππας, πήραν θέση στην ειδική εξέδρα που είχε τοποθετηθεί για τις ανάγκες των καλεσμένων, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βραβεύει τους διασώστες και στη συνέχεια να κάθεται στη θέση του, προκειμένου να απολαύσει και αυτός το …θέαμα.

Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε ότι ήταν το γεγονός της βραδιάς, αυτή η βράβευση. Η ΑΕΚ έδειξε και πάλι αντανακλαστικά και τίμησε αυτούς τους ανθρώπους που έδωσαν μάχες για να σώσουν τους συνανθρώπους μας. Λίγο αργότερα και μόλις είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο αντιπλοίαρχος και διοικητής υπηρεσίας συνδέσμων-διασωστών, Ευστράτιος Γιαμάς, εξηγούσε στο enwsi.gr, πόσο σημαντική ήταν για τους ανθρώπους του Λιμενικού σώματος αυτή η βραβευση.

Είναι γεγονός ότι δεν το περιμέναμε και μόλις μας κάλεσε η ΑΕΚ είπαμε αμέσως ναι. Ήταν μεγάλη μας τιμή. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την τιμή που μας έκαναν. Έχουμε δύσκολο έργο το ξέρουμε και προσπαθούμε“. Όσο αφορά την ναυτική τραγωδία, ο κ. Γιαμάς ήταν ξεκάθαρος. “Έχουμε πολλές ώρες διάσωσης, αλλά τέτοια γεγονότα όπως το πλοίο Norman Atlantic είναι δυσάρεστα. Εμείς είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για το καλό των συνανθρώπων μας. Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση. Το χειροκρότητα τους μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε“.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X