Ο Αλμέϊδα δε θέλει Football League, στο "παιχνίδι" ξανά ο Ορλάντο Σα και ...άλλοι δύο

Ο Αλμέϊδα δε θέλει Football League, στο "παιχνίδι" ξανά ο Ορλάντο Σα και ...άλλοι δύο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

almeida orlando saΤην ώρα που ο Ιβάν Μπρέσεβιτς “πυροβολεί” στην επίθεση της ΑΕΚ και δηλώνει δυναμικό “παρών” με τις πειστικές του εμφανίσεις, οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν από τώρα να προσθέσουν έναν ικανό στράϊκερ στο ρόστερ της ομάδας, ο οποίος θα βοηθήσει τόσο φέτος την προσπάθεια ανόδου στη Super League, όσο και την επόμενη σεζόν στα μεγάλα σαλόνια.

Οι συζητήσεις με τον Ούγκο Αλμέϊδα συνεχίζονται, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr ο Πορτογάλος επιθετικός ακόμα δεν έχει πειστεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της δεύτερης τι τάξει κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ έχουν συζητήσει με τον ατζέντη του διεθνή στράϊκερ το ενδεχόμενο να υπάρξει από τώρα συμφωνία για το καλοκαίρι, αλλά είναι αλήθεια ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αρχίσει και το …ξανασκέφτονται για το αν θα πρέπει από τώρα να “κλείσουν” τον Αλμέϊδα για έξι μήνες μετά ή αν είναι προτιμότερο να εξετάσουν τις υπόλοιπες λύσεις που έχουν. Οι συζητήσεις πάντως συνεχίζονται με την πλευρά του Πορτογάλου.

Στο …παιχνίδι έχει επανέλθει και το όνομα του Ορλάντο Σα. Ο 26χρονος, επίσης Πορτογάλος επιθετικός, κερδίζει όλο και περισσότερους “πόντους” στην εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ, αλλά το γεγονός ότι θα χρειαστεί να δοθεί άμεσα ένα σεβαστό ποσό για να ντυθεί ο παίκτης στα κιτρινόμαυρα, κάνει τους υπευθυνους της Ένωσης να επανεξετάζουν την περίπτωσή του. Είναι γεγονός πάντως ότι ο Δικέφαλος δεν κοιτάει μόνο τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για τη γραμμή κρούσης. Υπάρχουν πληροφορίες του enwsi.gr που θέλουν τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε επικοινωνία με τουλάχιστουν δύο ακόμα επιθετικούς για άμεση συνεργασία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X