Την ενεργοποίηση της «βόμβας» με την απόκτηση του Χέρστον περιμένουν άμεσα στην ΑΕΚ

Αυτός είναι ο Μαλίκ Χέρστον, η νέα μεγάλη κίνηση που ετοιμάζει η «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston1-χερστονΗ ήττα από τον ΠΑΟΚ έχει διπλή «ανάγνωση» για την ΑΕΚ. Από τη μία, υπάρχει σαφέστατα η πίκρα για την απώλεια μιας μεγάλης νίκης στα τελευταία δευτερόλεπτα. Από την άλλη όμως, είναι σημαντικό πως η Ενωση επιβεβαίωσε πως είναι άκρως ανταγωνιστική. Και θέλει μερικές συμπληρωματικές κινήσεις, για να μπορέσει να ανέβει ένα σκαλί ακόμα. Με πρώτη κίνηση, την επικύρωση της συμφωνίας με τον Μαλίκ Χέρστον.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Χέρστον έχει συμφωνήσει προφορικά με την πρόταση συνεργασίας που έχει από την ΑΕΚ. Βέβαια, αυτό που απαιτείται για να υπάρξει συμφωνία είναι να πέσουν υπογραφές. Στην Ενωση περιμένουν πλέον από τον Αμερικανό να στείλει υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας και το διαβατήριο του, ώστε να κλείσει η μεταγραφή και να του σταλούν τα εισιτήρια για να έρθει στην Αθήνα.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν να κλείσει το συντομότερο η συμφωνία, ώστε ο Χέρστον να έρθει γρήγορα στην Ελλάδα και να τεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα. Αλλωστε, με δεδομένο το χρονικό διάστημα που βρίσκεται εκτός γηπέδων – από την αρχή της σεζόν δεν είχε συμβόλαιο με κάποια ομάδα – είναι σημαντικό να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να βρει τον καλό εαυτό του και να είναι έτοιμος στα τρία ματς φωτιά που ακολουθούν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X