Ψάχνει βαθμούς… ανάσας η ΑΕΚ κόντρα στον Αρη στη Γλυφάδα (20:00, LIVE enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παμβοχαϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÌÂÏ×ÁÉÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αρη περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της έναρξης του β’ γύρου της Volleyleague.

Για την ΑΕΚ είναι ένας ακόμα κρίσιμος αγώνας στην προσπάθεια της να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση ώστε να έχει πλεονέκτημα στα πλέι άουτ. Ακόμα και η κατάκτηση σετ θα είναι σημαντική για να αποκτήσει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Άρη. Η νίκη στη Μίκρα την πρεμιέρα είναι μία από τις δύο νίκες που έχει σημειώσει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (η δεύτερη είναι με τη Λαμία στη Γλυφάδα).

Προπονητής στην ΑΕΚ θα είναι και πάλι ο Ζήνων Ζοφόλης καθώς δεν έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα της αδειοδότησης του Βούλγαρου προπονητή Πλάμεν Κριστόφ. Τις τελευταίες ημέρες με την ΑΕΚ κάνουν προπονήσεις οι κεντρικοί Δημήτρης Χατζόπουλος, Γιώργος Σφενδυλάκης αλλά δεν θα παίξουν.

Διαβάστε LIVE από το enwsi.gr την εξέλιξη του αγώνα που ξεκινά στις 20:00.

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X