Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: "Οι εποχές της διχόνοιας πέρασαν"

Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983: «Δεν πάμε στην Πάτρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK-kateriniΟ Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΚ Κατερίνης τοποθετήθηκε με ανακοίνωση στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με το θέμα του γηπέδου και τον πόλεμο που δέχεται η ΑΕΚ από διάφορους φορείς. Μια ανακοίνωση “καυστική” που ασχολείται με όλους αυτούς που θέλουν το κακό της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και που προσπαθούν να μην φτιαχτεί το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

“Διαβάσαμε με έκπληξη μια ανακοώνωση”σε σαιτ της πολης μας,”επειδή ο προεκλογικός διάλογος πρέπει να γίνεται επωνύμως και με επιχειρήματα” απο εναν κυριο Αντώνη Μάντζιο. Είναι οικονομολόγος και ξέρει ένα και ένα κανουν δυο.Το γήπεδο θα γινει και θα ειναι αυτοκρατορικό γιατι ετσι αξιζει στην ΑΕΚΑΡΑ μας και στην ΙΣΤΟΡΙΑ της.Η ΑΕΚ Θα γινει ΑΧΤΥΠΗΤΗ αγωνιστικά στην ΕΛΛΑΔΑ και σεβαστή στην ΕΥΡΩΠΗ. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να χαρακτηριζει τον κόσμο μας και να παίζει παιχνίδια εις βαρος της.Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να διαφημίζεται τζάμπα ασχολούμενος αρνητικά με την ΑΕΚ.Ο κόσμος της ΑΕΚ εχει ιδανικά και αξίες. Έχει κρίση και καταλαβαίνει τα παιχνίδια που παίζουν ψεύτες και κολοτούμπες. Όλος ο σωστός κόσμος καταλαβαίνει.Και ο κόσμος του ΠΑΟ που ξέρει ποιοί δεν αφήσανε να γίνει το γήπεδο του. Και ο κόσμος του Ηρακλή που άδικα το σύστημα τον έριξε κατηγορία.Και ο κόσμος της Λάρισας που κηνηγήθηκε για να πέσει κατηγορία. Και οι λιγοστές ομάδες που μείνανε χωρίς να σκύψουν κεφάλι.Όλοι καταλαβαίνουν πίσω απο ποιούς κρύβεται το σύστημα για να σωθεί. Δεν βλέπουμε κάτι να γραφτεί για την ”εγκληματική οργάνωση”στον χώρο του ποδοσφαίρου.Δεν βλέπουμε κάτι να γραφτεί για το Καραισκάκη και τα όσα τραγελαφικά γίνανε και γίνονται. Μέσα σε μια νύχτα μας στερήσανε το γήπεδο μας.Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα κύριο Φήλη και κύριο Μάντζιο να βάζουν στο στόμα τους και στα γραφόμενα τους την ΑΕΚ και πόσο μάλλον τον ΗΓΕΤΗ της.Πέρασαν οι εποχές της διχόνοιας στον κοσμο μας.Τελείωσαν τα γλέντια του ”εχθρού’ ‘που τώρα τρέμει οτι θα χάσει τα έτοιμα και τα σίγουρα..Όποιος τον υπηρετεί μόνο να χάσει έχει. Αποδείξτε κύριοι οτι δεν υπηρετείτε τον ”εχθρό” γιατι όλη η Ελλάδα ΄άλλα καταλαβαίνει από αυτά που ισχυρίζεστε.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. Δεν μας νοιάζει ο προεκλογικός σας αγώνας αλλά στραβά αρμενίζεται και μόνο ζημιά κανεται στον κομματικο σας χωρο. Πόλεμο θελήσατε,πόλεμο ξεκινήσατε γιατί απορείτε και κλαίγεστε τωρα? Υπάρχει ψηφισμένος νόμος.Μπορείτε να τον σεβαστειτε? Ως άτομα χώρου ανυπακοής τρέξατε στα ΜΑΤ (ως ανεκδοτο φανταζει) και στειλατε αδερφια μας στα δικαστηρια και με ψευτικα στοιχεια. Εχετε πρόβλημα με τον Μελισσανιδη?. Έχουμε θέμα όμως και εμείς ο ενωμένος ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ μαζι σας. ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.!!!Μαθαίνουμε πως ο κυριος Φίλης έχει πάρει χρήματα για το σαιτ του απο το προγραμμα ΕΣΠΑ για να γράφει οτι γράφει. Αληθεύει η όχι? Η ΑΕΚ ΑΚΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X