Στο ΟΑΚΑ ο Φούντας με Κιάμο και Σταν – Εβλεπε με... νοσταλγία την ΑΕΚ

Στο ΟΑΚΑ ο Φούντας με Κιάμο και Σταν – Εβλεπε με... νοσταλγία την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÖÏÕÍÔÁÓ   ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ  FOUNTAS  LEVADIAKOS - PANIONIOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Ταξιάρχης Φούντας; για να δει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Μαζί με τον νεαρό παίκτη που παίζει δανεικός στον Πανιώνιο, δύο τραγουδιστές. Ο Πάνος Κιάμος και ο Σταν, με τον Φούντα να παρακολουθεί με… νοσταλγία την ΑΕΚ να κάνει «όργια» στον αγωνιστικό χώρο με το άνετο 3-0 και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Να θυμίσουμε ότι ο Φούντας αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2013 να μείνει με την ομάδα στην Γ’ εθνική και επέλεξε να πάει στην Σάλτσμπουργκ, όπου μετά από λίγους μήνες πήγε δανεικός σε θυγατρική. Το καλοκαίρι του 2014 η αυστριακή ομάδα δεν τον υπολόγιζε και έτσι ο Πανιώνιος τον πήρε δανεικό, με τον Ταξιάρχη ελέω Ιμπαγάσα, Κολοβού, Γιάννου να μην βρίσκει θέση στην ενδεκάδα συχνά.

Και σίγουρα θα το… έχει μετανιώσει για το μεγάλο λάθος που έκανε πριν 1,5 χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X