Ο Τσίπρας, ο Βασιλόπουλος, η…Μέρκελ και η αντεπίθεση της ΑΕΚ για το γήπεδο

Ο Τσίπρας, ο Βασιλόπουλος, η…Μέρκελ και η αντεπίθεση της ΑΕΚ για το γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsipras-bajevic-serafeidis-manolas-τσιπρας-μπαγεβιτς-σεραφειδης-μανωλαςΣε λίγες μέρες θα φανεί αν ο χώρος της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μπορεί να αποτελέσει το εκλογικό…Βατερλό του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το δεδομένο της υπόθεσης είναι πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με το μέλλον της. Οσοι έχουν λόγο για το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου της Ενωσης, θα πρέπει να λάβουν ξεκάθαρη θέση πριν τις εκλογές. Ετσι ούτως ώστε να ξέρει ο κάθε Ενωσίτης ψηφοφόρος ποιο είναι το συμφέρον για την ομάδα του.

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν πολιτικά παιχνίδια. Οποιος θέλει το γήπεδο θα πρέπει να το δείξει έμπρακτα. Και να αναλάβει τις ευθύνες του, δίχως να παίζει κρυφτούλι με τις λέξεις και να καλύπτεται πίσω από ξύλινο πολιτικό λόγο. Ενδεικτική ήταν και η ατάκα που άφησε «άγαλμα» τον Τσίπρα από τον Στέλιο Μανωλά, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους: «Καλά, εσύ θα τα βάλεις με τη Μέρκελ σε λίγες μέρες και δεν μπορείς να κάνεις καλά τον Βασιλόπουλο;».

Ο Τσίπρας ενδέχεται να κάνει κάποιες κινήσεις περιορισμού του Βασιλόπουλου. Όπως φάνηκε πάντως και από τις συνεχόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του Φίλη, υπάρχει ένα μπλοκ που μαίνεται τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ. Που έχουν βάλει ως στόχο ζωής να δημιουργήσουν προβλήματα στην κατασκευή του γηπέδου και είναι διατεθειμένοι να βάλουν πιθανά και απίθανα εμπόδια. Αλλά η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει και αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X