"Υπουλο" το κτύπημα του Πλατέλλα στο ματς με Ατρόμητο, έντονη ανησυχία στην ΑΕΚ

"Υπουλο" το κτύπημα του Πλατέλλα στο ματς με Ατρόμητο, έντονη ανησυχία στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellasΗ χθεσινή επιβλητική νίκη και εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο γέμισε με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά υπήρχε ένα περιστατικό το οποίο ανησύχησε τους “κιτρινόμαυρους” και αφορά στον τραυματισμό του Βαγγέλη Πλατέλλα στο α’ ημίχρονο της αναμέτρησης. Στη συγκεκριμένη φάση, από το τάκλιν του Κοντοέ, ο 26χρονος “άσος” του Δικεφάλου έμεινε στο έδαφος για λίγα λεπτά, με τον Δέλλα μάλιστα να σηκώνει αμέσως τον Ζόριτς σε περίπτωση που δεν μπορούσε να συνεχίσει ο Πλατέλλας. Το χτύπημα που είχε δεχθεί ήταν στη σπονδυλική στήλη, κάτω από τον αυχένα, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει μήπως επρόκειτο για ανάλογο τραυματισμό μ’ αυτόν της περσινής σεζόν κόντρα στον Α.Ο. Περιστερίου, όταν έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τελικά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως το φινάλε του ματς, αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο μούδιαζαν τα χέρια του, γεγονός το οποίο προβλημάτισε τόσο τον ίδιο όσο και τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις το πρωί της Παρασκευής, ώστε να φανεί ακριβώς σε ποιο σημείο έχει δεχθεί το χτύπημα και αν είναι κάτι ανησυχητικό ή όχι.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X