Μάνταλος: "Για αυτό ήρθα στην ΑΕΚ"

Μάνταλος: "Για αυτό ήρθα στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalosΑποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Έκανε σχεδόν τα πάντα και αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος της ευρείας νίκης με 3-0 επί της ομάδας του Περιστερίου. Ο Πέτρος Μάνταλος σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα, ότι ήρθε στην ΑΕΚ για να πανηγυρίσει μαζί της τέτοιες μεγάλες νίκες.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα του αγώνα: “Πράγματι ήταν η πιο γεμάτη εμφάνιση μας από την αρχή  της σεζόν. Πετύχαμε τρία γκολ, βγάλαμε πολλές φάσεις, χάσαμε ευκαιρίες και πιέσαμε ψηλά”.

Ο ηγέτης της κιτρινόμαυρης μεσαίας γραμμής ρωτήθηκε αν ο λόγος που επέλεξε την ΑΕΚ  ήταν τέτοιες νίκες, όπως αυτή απέναντι σε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ”.

“Για αυτό ήρθα στην ΑΕΚ για να μπορούμε νε κερδίζουμε τέτοιες ομάδες. Πρέπει να πω ότι  θεωρώ τον Ατρόμητο μια απο τις 4-5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να πετύχουμε τόσο μεγάλη νίκη”.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X