ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÑÁÂÉÄÇÓ  ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Στις 17:15 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου και το enwsi.gr θα σας μεταδώσει LIVE, μέσω Web radio όλη την αναμέτρηση. Ακούστε και σχολιάστε το ματς.

Ο Δικέφαλος με νίκη κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου θα τερματίσει πρώτος στον όμιλο, ενώ ακόμα και με ισοπαλία έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης σε ενδεχόμενη τριπλή ισοβαθμία. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αφήσει εκτός αποστολής τον τραυματία Κορδέρο και τους ανέτοιμους Μπακάκη και Ντακόλ, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχει στην αποστολή ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Πατήστε “PLAY” στην παρακάτω οθόνη όταν δείτε την ένδειξη “LIVE” για να ακούσετε την εξέλιξη του αγώνα σε περιγραφή των Θοδωρή Ραλλή και Μανώλη Βογιατζάκη. Στο ρεπορτάζ θα είναι ο Τάσος Καπετανάκος και οι Κώστας Τσίλης, Σταύρος Καζαντζόγλου.


Live streaming video by Ustream

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X