Η τοπική ΔΗΜΑΡ καταδικάζει όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η τοπική ΔΗΜΑΡ καταδικάζει όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alsosΗ τοπική ΔΗΜΑΡ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν σήμερα στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά:

«Τους τελευταίους μήνες στη Νέα Φιλαδέλφεια εκδηλώθηκαν και εκδηλώνονται μια σειρά αντιδημοκρατικές ενέργειες, οι οποίες έχουν ως στόχο την τρομοκράτηση του Δημάρχου, των  μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ομάδων συμπολιτών μας και εκπροσώπων του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου. Στόχος αυτών των «εκδηλώσεων» βίας είναι η παρεμπόδιση της Δημοτικής Αρχής και των συμπολιτών μας στο «συνέρχεσθαι», στο δικαίωμα λόγου και την ελεύθερη έκφραση γνώμης.

Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει, όπως και παλαιότερα, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις επιθέσεις αυτές με αποκορύφωμα τα επεισόδια κατά την εορτή των Θεοφανείων στη λίμνη του Άλσους, από αυτοπροσδιοριζόμενους ως φίλους της ΑΕΚ, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συμπολίτη μας γνωστού blogger.

Καμία ανοχή στη βία δεν είναι νοητή. Βία που συνεχίζεται, οργανώνεται και προαναγγέλλεται διαδικτυακά, συνοδευόμενη ενίοτε με απειλές  και φασιστικής προέλευσης σχολιασμούς, πρέπει να βρει όλους τους δημοκράτες απέναντι της».

Πηγή: e-alitheia

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X