Ενίσχυση με Δουβή για τη "Βασίλισσα"

Ενίσχυση με Δουβή για τη "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
aek basket simaΣε μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης του τμήματος Marketing προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία θα έχει πλέον τον κ. Γιάννη Δουβή στη θέση του διευθυντή Marketing και εμπορικής ανάπτυξης της ομάδας. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ σημειώνεται:
“Η ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσής και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει ότι Διευθυντής Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ αναλαμβάνει ο καθηγητής Γιάννης Δουβής.

Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Δουβής έλαβε το διδακτορικό του στην Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού από το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ Αμερικής. Η εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει διάφορους οργανισμούς, όπως το ΝΒΑ στο οποίο εργάστηκε ως σύμβουλος στην διεύθυνση διεθνούς ανάπτυξης και προβολής, την Οργανωτική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες “Αθήνα 2004”, στην οποία εργάστηκε ως Διευθυντής Λειτουργίας του Κλειστού Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης του Ελληνικού και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο οποίο διατέλεσε σύμβουλος του Υπουργού για θέματα αθλητισμού και αθλητικού τουρισμού. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στην αντισφαίριση. Από το 2002 είναι μέλος του Συμβουλίου Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σήμερα, ο Γιάννης Δουβής είναι Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο αντικείμενο του Μάρκετινγκ Επαγγελματικού Αθλητισμού και παράλληλα Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X