Κούγιας: «Μπορεί να υπάρξουν προσωρινές κρατήσεις»

kougias-κουγιαςΓια την κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής τόνισε συγκεκριμένα στην εκπομπή “Δίκη” στον ΣΚΑΪ:

«Πήγα πρόσφατα στον Μελισσανίδη. Εκείνος με φώναξε. Μου είπε “έχεις γεμίσει την καρδάρα και πας να την χύσεις για μια μεταγραφή”. Του απάντησα ότι με την ταλαιπωρία που έχω υποστεί στο ποδόσφαιρο, με τα πρόστιμα που μου έχουν επιβληθεί, έχω εξαντληθεί οικονομικά. Αν δεν πούλαγα τον Πλέγα στον Ολυμπιακό θα είχα διαλυθεί. Ο Μαρινάκης έσωσε οικονομικά την Παναχαϊκή με αυτή την πώληση.   Ο Μελισσανίδης μου είπε τι έχει αποφασίσει να κάνει. Συγκεκριμένα μου είπε: “Ξέχασε τον Μελισσανίδη που ήξερες. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο ποδόσφαιρο; Θέλεις να γίνεις πρόεδρος στην ΕΠΟ;”. Του είπα ότι θα το έκανα, αν μου εξασφάλιζε τα χρήματα για να συντηρηθεί το δικηγορικό μου γραφείο και η Παναχαϊκη.

Τον ρώτησα αν είναι αλήθεια τα όσα έχουν καταγγελθεί εναντίον του για την υπόθεση του Ζωγράφου. “Πιστεύεις ότι το έχω κάνει εγώ;” με ρώτησε. Του είπα ευθέως: “Έχω δώσει πολύ σκληρή κατάθεση για σένα στον εισαγγελέα”. Μου απάντησε “το ξέρω. Και δεν ήθελα να σε πάρω πριν καταθέσεις. Σε πήρα αφού την έδωσες”.   Αυτό που έκανε ο Μελισσανίδης το εκτιμώ πολύ. Και συμφωνήσαμε μαζί, να συνεργαστούμε πραγματικά, όλοι οι υγιείς που έχουμε ομάδες, να κάνουμε ένα ποδόσφαιρο καλύτερο.

Προσωπικά, για την υπόθεση Ζωγράφου κρατάω αποστάσεις. Δεν ξέρω αν προέρχεται από τον Μελισσανίδη. Ειδικά μετά τη συνάντηση μαζί του, κρατάω αποστάσεις. Βέβαια, η άλλη πλευρά, ο Μαρινάκης, ο Σαρρής, ο Ζωγράφος, ο Ακρίδας, λένε ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία.   Παραδέχομαι όμως, ότι στον εισαγγελέα κατέθεσα με προκατάληψη για τον Μελισσανίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X