To πάρτι του Σκόκο στο λιμάνι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 6 Ιανουαρίου 2010, οι περισσότεροι είχαν …ξεγραμμένη την ΑΕΚ, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Νάτσο Σκόκο και οι συμπαίκτες του είχαν διαφορετική άποψη. Ο Αργεντινός δεν πτοήθηκε καθόλου απ’ το γκολ οφσάϊντ του Μήτρογλου, με το οποίο προηγήθηκαν οι “ερυθρόλευκοι” και αποφάσισε να στήσει το δικό του πάρτι – νίκης μέσα στον Πειραιά.

Αρχικά, με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου έφερε το ματς στα ίσια με εντυπωσιακό απευθείας σουτ έξω από την περιοχή και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το α’ ημίχρονο έκανε την ολική ανατροπή με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Ένωση είχε στον πάγκο της τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ παρόντες στη μεγάλη νίκη ήταν και οι: Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Ζερ. Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς (64′ Μάκος), Καφές, Μαντούκα, Σκόκο (81′ Ταχτσίδης), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (75′ Λαγός).

[youtube id=”N9OLETaKX5Q” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X