Ομάδα που λύγιζε…σίδερα (VIDEO)

Ομάδα που λύγιζε…σίδερα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexandris-sliskovic-αλεξανδρης-σλισκοβιτςΜια ομάδα που θέλει να γίνει πρωταθλήτρια, πρέπει να παίρνει τα μεγάλα παιχνίδια. Αλλά πρώτιστα, πρέπει να μάθει να νικά και να «καθαρίζει» τα παιχνίδια με τους «μικρομεσαίους» στο γήπεδο της. Αυτό έκανε η ΑΕΚ που κυριάρχησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και είναι ευλογία πως η ομάδα του σήμερα αρχίζει να μπαίνει σε αυτήν τη λογική, παίρνοντας εύκολα ή δύσκολα τα ματς με ομάδες της σειράς. Όπως έκανε η ΑΕΚ μια μέρα σαν σήμερα του 1994, σε ένα ματς που είχε χαρακτήρα γκραν γκινιόλ με τον Λεβαδειακό.

Αν και στην επίθεση της Ενωσης βρίσκονταν Δημητριάδης, Αλεξανδρής, Σλίσκοβιτς, η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αλεξανδρής είχε το έκτο δοκάρι του για εκείνη την περίοδο, ενώ ο Δημητριάδης έχανε τα…άχαστα, ακόμα και σε κενή εστία. Σα να μην έφτανε αυτό, οι Βοιωτοί πέτυχαν γκολ στην πρώτη φορά που πέρασαν τη σέντρα. Αλλά εκεί μίλησε ο χαρακτήρας της μεγάλης ομάδας. Με δύο γκολ του Αλεξανδρή η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”E1DzdW-xQkw” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X