Με το κομπιουτεράκι στο χέρι για να βρουν βαθμούς

ΦΩΤΟ από το Ορεστιάδα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zofolis andreadis oikonomouΗ ήττα της ΑΕΚ από την Ορεστιάδα μεγαλώνει τον προβληματισμό στην Ένωση, η οποία καλείται να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να σηκώσει κεφάλι, για να μπορέσει να σώσει την χρονιά. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τους κιτρινόμαυρους που έχουν αρχίσει να κάνουν υπολογισμούς για το που θα καταφέρουν να μαζέψουν βαθμούς. Πάντως μια ματιά στο πρόγραμμα των επόμενων αγωιστικών, αρκούν για να πιάσει μελαγχολία.

Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Άρη, ένα ματς μια κατηγορία, αλλά στη συνέχεια θα χρειαστεί να ανέβει “γολγοθά”. Κηφσιά, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Φοίνικας Σύρου και ΠΑΟΚ, συνιστούν μια σειρά αγώνων με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Και είναι απορίας άξιο σε ποιό από τα παραπάνω ματς θα καταφέρει να πάρει πόντους η ομάδα για να μην “βιώσει” έναν ακόμα υποβιβασμό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X