Ο Μιλοβάνοβιτς το πιστεύει για τον Αλμέϊδα και ετοιμάζει την τελική κίνηση του

Απλησίαστος ο Αλμέϊδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

almeida-αλμειδαΤο όνομα του Ράφικ Τζιμπούρ ήρθε ξανά στο προσκήνιο, αλλά στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή βασικός μεταγραφικός στόχος είναι ο Ούγκο Αλμέϊδα. Παρά τις δυσκολίες για τον 30χρονο Πορτογάλο, στην Ενωση είναι πεπεισμένοι πως μπορούν να κάνουν το μεγάλο «μπαμ». Ειδικά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που χειρίζεται την υπόθεση του μουντιαλικού επιθετικού, εκτιμά ακράδαντα πως έχει τον τρόπο να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή.

Το ζήτημα φαίνεται πως αφορά κυρίως το πώς θα πειστεί ο Αλμέϊδα να ακολουθήσει την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική, έστω και για έξι μήνες. Αναμφίβολα, το όνομα και το πρότζεκτ της Ενωσης δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ωστόσο, ο Αλμέϊδα δεν είναι παίκτης που δεν έχει προτάσεις. Ηδη, το enwsi.gr σας παρουσίασε χθες μπαράζ δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον ιταλικών (Φιορεντίνα), πορτογαλικών και τουρκικών ομάδων.

Ο «Μίλο» εκτιμά πως μπορεί να βρει τρόπο να κλείσει το ντιλ. Πιστεύει πως έχει βρει άκρη για το οικονομικό σκέλος και τον χρόνο συνεργασίας της μεγάλης μεταγραφής. Στο τραπέζι έπεσε και η συμφωνία με τον Αλμέϊδα άμεσα και τον δανεισμό του σε κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν φαίνεται τελικά να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Η ΑΕΚ θα κυνηγήσει τον Αλμέϊδα άμεσα για να μπει στο κλίμα της ομάδας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X