Νικούλη στο enwsi.gr: " Διαψεύσαμε όσους δεν πίστευαν σε εμάς" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley gynaikes nikouliΗ αθλήτρια της ΑΕΚ, Βάσω Nικούλη, που γιορτάζει σήμερα την ονομαστική της εορτή μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την προσπάθεια των κοριτσιών της Ένωσης, τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το κλειδί για την επιτυχία αυτής της ομάδας, ενώ παράλληλα μας έδωσε τις δικές της ευχές για το νέο έτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της αθλήτριας της ΑΕΚ:

O πρώτος γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε και η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα; Ποια έιναι η εκτίμηση σου και οι βλέψεις σας για το μέλλον;

Θεωρώ κάναμε το καλύτερο δυνατό που μπορούσαμε, η ομάδα είναι μέσα στην τετράδα και κάποιοι δεν το περίμεναν, δεν πίστευαν σε εμάς και πίστευαν μέχρι και στην πτώση της ομάδας φέτος στην Α2. Τους διαψεύσαμε και συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παίρνουμε όσο τον δυνατό καλύτερα αποτελέσματα.

Ποιό είναι το κλειδί αυτής της ομάδας; Είναι το καλό κλίμα; Είναι ο κόσμος ή είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών;

Είναι συνδυασμός όλων και συμβαδίζει με την καλή δουλεία που κάνουμε σαν ομάδα και από κει και πέρα το παλεύουμε προσπαθούμε κάθε μέρα ιδρώνουμε ματώνουμε δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και συνεχίζουμε .

Μια ευχή για το 2015;

“Υγεία,χαρά ελπίδα και ό,τι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου”.

Το enwsi.gr εύχεται χρόνια πολλά στην εορτάζουσα  αθλήτρια της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[youtube id=”bBFsXrKFW18″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X