Σε προχωρημένο επίπεδο έχει και άλλη σούπερ περίπτωση επιθετικού ο "Μίλο"

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΤο enwsi.gr σας ενημέρωσε από νωρίς για τη μεταγραφική «βόμβα» που ετοιμάζει η ΑΕΚ για την επίθεση της. Λίγες ώρες έπειτα ήρθε το όνομα του Ούγκο Αλμέϊδα για να δείξει πόσο ψηλά είναι ο πήχης. Είναι γεγονός πως η περίπτωση του 30χρονου Πορτογάλου σταρ βρίσκεται ψηλά στις επιλογές της Ενωσης, αλλά με δεδομένο και τον υψηλότατο δείκτη δυσκολίας, δεν είναι η μόνη.

Είναι πολύ σημαντικό πως ο πήχης για την ΑΕΚ παραμένει πολύ υψηλά, με παίκτη που αγωνίζεται σε δυνατό πρωτάθλημα και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα. Ποδοσφαιριστής που θα κάνει μεγάλη αίσθηση και θα επιβεβαιώσει πόσο δυνατά παίζει πλέον η Ενωση στις μεταγραφές. Και είναι σαφές, πως αν με τον Γιόχανσον υπήρξε ενθουσιασμός, με τον φορ θα γίνει χαμός.

Για τον λόγο αυτό, στην ΑΕΚ κρατούν σε δεύτερη μοίρα την περίπτωση του Σίσκο. Αν και ο Ισπανός φορ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, στην Ενωση κοιτούν για κάτι πολύ καλύτερο. Εάν δεν ευοδωθούν οι λύσεις με τον Αλμέϊδα ή με τον φορ έκπληξη, τότε η ΑΕΚ είναι πιθανό να καταλήξει στην απόκτηση του Σίσκο ως δανεικού με οψιόν αγοράς από την Κόρντομπα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X