Κουνάδη: "Καταφέραμε τον στόχο μας, στοχεύουμε ψηλότερα"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

faih kounadiΚάνοντας τον απολογισμό της χρόνιας λίγο πριν μπει το νέο έτος η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Φαίη Κουνάδη, παραχώρησε συνέντευξη στην «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ».

“Όταν ξεκίνησε η χρονιά όλοι μιλάγαμε για παραμονή γιατί κανείς δεν ήξερε τι μπορεί να βγάλει η ομάδα στο γήπεδο. Γνωρίζαμε τις δυνατότητες μας αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Θεωρώ πως το πρώτο και βασικό που πετύχαμε είναι να ενωθούμε μεταξύ μας. Να γίνουμε μια παρέα και αυτό μας βοήθησε πολύ μέσα στο γήπεδο. Καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας αλλά πλέον δεν μας αρκεί. Έχουμε δείξει πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες και θα επιδιώξουμε και στο δεύτερο μισό να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία μας. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό”. Τόνισε η αθλήτρια της Ένωσης στέλνοντας παράλληλα τις ευχές τις για το νέο έτος. “Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, υγεία, αγάπη και φυσικά στην ΑΕΚ να μπορέσει να βρίσκεται στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα. Καλή χρονιά στους υπέροχους οπαδούς μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X