Αυτός είναι ο Μαλίκ Χέρστον, η νέα μεγάλη κίνηση που ετοιμάζει η «Βασίλισσα»

Αυτός είναι ο Μαλίκ Χέρστον, η νέα μεγάλη κίνηση που ετοιμάζει η «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston1-χερστονΜε σημαντική καριέρα στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης και σπουδαίο ταλέντο, ο Μαλίκ Χέρστον κάλλιστα θα μπορούσε να βρει ένα καλό συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα. Στα 27 του χρόνια βλέπει την καριέρα του να βρίσκεται σε… ελεύθερη πτώση για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια και ο δεύτερος οι λάθος επιλογές.

Με ύψος 1,98μ. αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ και το θετικό στην προκειμένη περίπτωση είναι οτι διαθέτει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες παίκτες της Ενωσης που παίζουν στις συγκεκριμένες θέσεις. Η επιθετική του γκάμα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς διαθέτει παιχνίδι στο ποστ από όπου μπορεί να εκτελέσει και να δημιουργήσει, κάτι που λείπει από την ΑΕΚ.

Είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη στο σουτ από μέση απόσταση με ειδικότητα στο pull up jumper, το οποίο είναι το δυνατό του όπλο. Καλός στο τρανζίσιον, μέτριος πασέρ και όχι τόσο… παίκτης ομάδας. Ενα από τα πλέον δυνατά χαρτιά του Μαλίκ Χέρστον είναι η προσήλωση και η αποτελεσματικότητα στην άμυνα. Εχει την δυνατότητα να μαρκάρει σε τρεις θέσεις (“1”, “2”, “3”), καθώς διαθέτει εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και καλή αντίληψη του παιχνιδιού.

Το σημαντικότερο μειονέκτημα του 27χρονου γκαρντ – φόργουορντ είναι το μακρινό σουτ. Μάλιστα όσο περνούν τα χρόνια όχι απλά δεν το έχει βελτιώσει, αλλά παρουσιάζεται χειρότερος. Δεν επιχειρεί πολλά τρίποντα, αλλά αυτό δίνει την δυνατότητα στον εκάστοτε αμυντικό του να αφήσει ακόμα και δύο μέτρρα απόσταση όταν ο Χέρστον βρίσκεται πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Το καλό ποσοστό που είχε κάποιες χρονιές ξεγελά αναφορικά με τις δυνατότητες του Αμερικάνου σε αυτό το κομμάτι. Γενικότερα θεωρείται πολύ καλύτερο όνομα ακόμα και από τον Καρλ Ινγκλις και δεν είναι τυχαίο πως αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Ευρωλίγκα και μάλιστα σε καλές ομάδες, ενώ το όνομά του “έπαιξε” για τον Ολυμπιακό και για άλλες ομάδες Ευρωλίγκας δύο συνεχόμενα καλοκαίρια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X