Σημασία έχει το αποτέλεσμα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo6Είναι γεγονός, πως όταν ποθείς πολύ κάτι δεν αντέχεις να περιμένεις ούτε λεπτό. Όταν αγωνιάς για να δεις το όνειρο πραγματικότητα, φτάνεις σε υπερβολές και σε τρομάζει το παραμικρό. Γι’ αυτό και επί μήνες, το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αποτελεί ένα θέμα που καίει. Άλλος τα βλέπει υπεραισιόδοξα, δέχεται πληροφορίες και πηγές που βλέπουν θετικά την υπόθεση και άλλος ανησυχεί επειδή δεν βλέπει τις μπουλντόζες να δουλεύουν.

Τώρα, ήρθαν και οι εκλογές. Σαφέστατα, η κατάσταση πολιτικής ανωμαλίας που θα επικρατήσει στη χώρα μέχρι να προκύψει μία δυνατή κυβέρνηση (όποιος και αν έχει το πάνω χέρι), δεν είναι συμφέρουσα για την ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πως θα χαθεί χρόνος, καθώς οι δημόσιες υπηρεσίες θα υπολειτουργούν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσουν κεντρικές αποφάσεις.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Διότι, όπως προκύπτει από εξελίξεις των τελευταίων ημερών, υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα. Η ΑΕΚ έχει κάνει άλματα τον τελευταίο ένα χρόνο, ώστε να συγκεντρώσει μελέτες, σχέδια, άδειες, νόμους και χρήματα για το πρότζεκτ. Υποθέσεις ιδιαίτερα χρονοβόρες, ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν οι Ολυμπιακοί αγώνες που στο βωμό τους συνέβησαν πολλά.

Το εύκολο για τον Μελισσανίδη θα ήταν να βάλει δύο μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια και να δουλεύουν. Να κουβαλούν χώμα, να δείχνουν πως κινούνται και να πιστεύει ο κόσμος πως τα έργα προχωρούν. Είναι σαφές πάντως, πως ο «τίγρης» δεν θέλει να παίξει με αυτήν την υπόθεση. Μπορεί να καίγεται όσο κανείς, αλλά είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να αφήσει κανένα ανοιχτό θέμα.

Το σημαντικό στο θέμα του γηπέδου είναι να γίνει ξανά πραγματικότητα. Να βρει η ΑΕΚ το σπίτι της. Εάν αυτό συμβεί με καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, δεν χάθηκε ο δρόμος. Μη γίνεστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Είδαμε τόσα, ακούσαμε τόσα όλα αυτά τα χρόνια και τώρα που υπάρχουν οι προϋποθέσεις, δεν χρειάζεται τόση αμφισβήτηση. Συστράτευση απαιτείται για τον κοινό στόχο.

Γι’ αυτό, όποια κυβέρνηση και αν προκύψει για την ΑΕΚ δεν αλλάζει τίποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψύχραιμες φωνές, ήρεμους ανθρώπους που καταλαβαίνουν πως το θέμα του νέου γηπέδου αποτελεί υπόθεση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και όχι του Μελισσανίδη. Και γι’ αυτό, μόλις εξομαλυνθεί η κατάσταση θα δείτε πως το θέμα του γηπέδου θα είναι στην ατζέντα και της νέας κυβέρνησης, όποιο χρώμα και αν έχει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X