«Εσπασαν» τα κοντέρ ο τρομερός Μενσά – Μπονσού και η ποιοτική δουλειά του Σάκοτα

«Εσπασαν» τα κοντέρ ο τρομερός Μενσά – Μπονσού και η ποιοτική δουλειά του Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bensa-monsou-sakota-μπενσα-μονσου-σακοταΟ μεγάλος παίκτης δεν χρειάζεται παρά μόνο λίγες φάσεις για να δείξει τι αξίζει. Ακόμα και αν μπαίνει στο γήπεδο σχεδόν κατευθείαν από το…αεροδρόμιο, έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά. Ο Μενσά Μπονσού είναι παίκτης που ξέρει να κάνει αίσθηση και το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Η παρθενική του εμφάνιση με τα «κιτρινόμαυρα», έφερε ήδη το πρώτο ρεκόρ στην Α1. Βλέπετε, ο Βρετανός άσος της «Βασίλισσας» με τα 15 ριμπάουντ που κατέβασε, έγινε ο πρώτος ριμπάουντερ της κατηγορίας.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά στοιχεία, απόλυτα ενδεικτικά της ποιοτικής δουλειάς που κάνει ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι οι ασίστ και τα λάθη που είχε η ΑΕΚ χθες. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν 24 τελικές πάσες, που αποτελεί φετινό ρεκόρ για την ομάδα. Παράλληλα, μείωσε τα λάθη της και για πρώτη φορά έπεσε σε μονοψήφιο αριθμό (εννιά). Επίσης, μικρή βελτίωση υπήρξε και στα τρίποντα, όπου η Ενωση είχε ποσοστό 41,6%.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X