Οι δύο Ισπανοί και η «βόμβα» για την επίθεση

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΗ πρώτη κίνηση έδειξε τη δυναμική. Δίχως τυμπανοκρουσίες και με σίγουρες και μεθοδικές κινήσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον αμυντικό χαφ της Εθνικής Σουηδίας. Έναν παίκτη σε ηλικία 24 ετών, προερχόμενο από γεμάτες σεζόν με τη Γκέτεμποργκ, ποδοσφαιριστή που μπορεί να γεμίσει τη μεσαία γραμμή. Αλλωστε, πρόκειται για παίκτη που έχει όλα τα στοιχεία που ήθελε η Ενωση και ξεχωρίζει με την επιβλητική σωματοδομή και τον τρόπο που αγωνίζεται. Πλέον, σειρά παίρνει το ζήτημα της απόκτησης σέντερ φορ.

Στην ΑΕΚ δεν βιάζονται και βρίσκονται σε επαφές με συγκεκριμένες επιλογές. Όπως έχετε ενημερωθεί, στη λίστα της Ενωσης βρίσκονται δύο φορ από την ισπανική αγορά. Ο Χόρχε Μολίνα της Μπέτις αρέσει πολύ, αλλά έχει αρχίσει να παίζει ξανά στους Σεβιγιάνους και δεν δείχνει διάθεση αποχώρησης. Από την άλλη, ο Σίσκο δεν έχει συμμετοχές με την Κόρντομπα και δείχνει τάσεις αποχώρησης, αλλά πρόκειται για περίπτωση με μεγάλο κόστος και κάποια ερωτηματικά για την προσαρμογή του.

Αλλωστε, ο Μιλοβάνοβιτς δουλεύει μια άλλη επιλογή που είναι πραγματικά εντυπωσιακή και θα κάνει μεγάλη αίσθηση. Οι πληροφορίες του enwsi.gr κάνουν λόγο για παίκτη από πολύ δυνατό πρωτάθλημα που θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ. Οσον αφορά το θέμα του Βέλλιου δεν φαίνεται πως μπορεί να προχωρήσει, καθώς πρόθεση του διεθνή φορ είναι να παραμείνει στο εξωτερικό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X