Ο Δέλλας δίνει χρόνο προσαρμογής στους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο

Δέλλας στους παίκτες του για τα Χριστούγεννα: «Να περάσετε καλά με ... μέτρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas barbosa paiktesΜπορεί μόλις χθες οι παίκτες της ΑΕΚ να επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την άδεια που ειχαν πάρει από τον προπονητή. Μπορεί το επόμενο παιχνίδι που θα είναι για το Κύπελλο να έχει αρκετές ημέρες μπροστά του. Ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να βάλει σταδιακά τους παίκτες στο κλίμα της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Βλέπετε το παιχνίδ με τον Πανηλειακό δεν θα γίνει και έτσι ο προγραμματισμός του προπονητή αφορά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ο Δέλλας … υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές με χαλαρό πρόγραμμα το οποίο και θα διατηρηθεί μέχρι και την Παρασκευή.

Θυμιζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς θα έχουν ρεπό μόνο την πρώτη ημέρα του νέου έτους. Και όπως τους ξεκαθάρισε ο Δέλλας: “Θα μπούμε σιγά σιγά στους ρυθμούς και από την Παρασκευή θα ανεβάσουμε ένταση για να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς”.

Κύριο μέλημα του η ομάδα να είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι απέαναντι στον Ατρόμητο, ενώ θέλει να δει και την κατάσταση των παικτών που είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, είτε ήταν ανέτοιμοι το προηγούμενο διάστημα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X