Ζοφώλης: "Να προσπαθήσω να απελευθερώσω τους αθλητές της ΑΕΚ"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - ΜΕΝΤ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley andres omadaΟ Ζήνων Ζοφώλης θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ για πρώτη και τελευταία φορά αύριο στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό. Ο στόχος της Ένωσης ξεκάθαρος. Η νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας και θα την βοηθήσει να πάρει και βαθμολογική ανάσα.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ τονίζοντας ότι πάνω από όλα η ομάδα χρειάζεται ψυχολογική στήριξη.

«Μου έγινε η πρόταση και δεν μπορούσα να πω όχι γιατί αγαπώ την ομάδα και εκτιμώ τους ανθρώπους που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση», είπε ο Ζοφώλης.

Η ΑΕΚ στοχεύει στην τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη εντός έδρας. Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παμβοχαϊκό ο Ζοφώλης είπε: «Ξέρω πως έχει η κατάσταση. Πρώτη μου ενέργεια θα είναι να προσπαθήσω να απελευθερώσω τους παίκτες οι οποίοι λόγω των συνθηκών αγωνίζονται κάτω από μεγάλη πίεση. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και ξέρω ότι το βόλεϊ είναι σε μεγάλο βαθμό παιχνίδι ψυχολογίας. Είχα παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Λαμία και έχω μια εικόνα της ομάδας. Ελπίζω να έρθει και ο κόσμος να μας βοηθήσει».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X