Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς ΑΕΚ - Ρέθυμνο (17.00)

Η ΑΕΚ αποκτά ταυτότητα και πλουραλισμό ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek omada basketΣτις 17:00 η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο για την 11η αγωνιστική της Basket League και το enwsi.gr θα σας μεταδώσει LIVE όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει στη διάθεσή του και τον Καρλ Ίνγκλις, αλλά και τον Μενσά Μπονσού, ο οποίος από χθες έχει ανακοινωθεί επίσημα από την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της ομάδας ο Γιάννης Αθηναίου. Η “Βασίλισσα” του ελληνικού μπάσκετ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Άρη και Τρίκαλα και θέλει να αποχαιρετήσει το 2014 με μια σημαντική εντός έδρας επιτυχία.

Οι Κρητικοί πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν ως τώρα και φιγουράρουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θα σας μεταφέρει με αποκλειστικά βίντεο και Web Radio μετάδοση όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X