Στη τελική ευθεία για Γιόχανσον

Στη τελική ευθεία για Γιόχανσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

jakobΚάτω από άκρα μυστικότητα η ΑΕΚ προχώρησε την περίπτωση του 24χρονου Γιάκομπ Γιοχανσον και δείχνει ότι ακόμα και μέχρι το τέλος της ημέρας μπορεί να τον κάνει δικό της.

Ο Σουηδός αμυντικός μέσος βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και μάλιστα συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η μεταγραφή φαίνεται να βρίσκεται στην τελική της ευθεία και οι κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι να εντάξουν στο ρόστερ τους ένα παίκτη που αποτελεί προϊόν σκάουτινγκ από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Μιλοβάνοβιτς στη σύσκεψη κορυφής που έγινε πριν λίγες ημέρες πήρε το οκ από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης για να προχωρήσει την μεταγραφή. Και φαίνεται ότι βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν από την πρώτη προσθήκη της ομάδας. Ο Σουηδός διεθνής μέσος ξεναγήθηκε σε Σπάτα και ΟΑΚΑ από άνθρωπο της ΑΕΚ.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος που έχει χριστεί διεθνείς και με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας είναι βασικό στέλεχος της Γκέτεμποργκ από τα 17 του χρόνια (163 συμμετοχές / 18 γκολ) είναι box to box μέσος και εδώ και αρκετούς μήνες έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X