Πένθος για τον Δημήτρη Ανάκογλου – «Έφυγε» από την ζωή ο πατέρας του…

Πένθος για τον Δημήτρη Ανάκογλου – «Έφυγε» από την ζωή ο πατέρας του…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÏ ÐÇËÉÏΔύσκολες στιγμές για τον Δημήτρη Ανάκογλου τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ έχασε τον πατέρα του.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν από την Τετάρτη στις Σέρρες στο πλάι του πατέρα του που έδινε τους τελευταίες μήνες «μάχη» με την ζωή του. Ο Ανάκογλου στεκόταν συνεχώς στο πλάι του και όποτε έβρισκε ευκαιρία από προπονήσεις και αγώνες πήγαινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να βρίσκεται κοντά του.

Μάλιστα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του είχε ξεκινήσει από τις αρχές της αγωνιστικής περιόδου, με τον Ανάκογλου να βάζει την ομάδα πάνω από όλα. Δεν ζήτησε ποτέ άδεια για να φύγει ή να μην παίξει, παρότι στα αποδυτήρια οι αρμόδιοι γνώριζαν το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του. Το οποίο δεν επικαλέστηκε ποτέ του. Δεν έχασε αγώνα της ΑΕΚ και σε όλα τα παιχνίδια ήταν βασικός και προσπαθούσε να δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του, παρά τον προσωπικό του «Γολγοθά».

Η ΑΕΚ ενημερώθηκε για την απώλεια του πατέρα του Ανάκογλου και αμέσως τον συλλυπήθηκαν αρκετά μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ η κηδεία τελέστηκε σήμερα στις Σέρρες. Ο Ανακογλου θα επιστρέψει από τις Σέρρες για να ενσωματωθεί εν συνεχεία στην ΑΕΚ ενόψει της προετοιμασίας του αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, με τον Τραϊανό Δέλλα να τον υπολογίζει κανονικά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X