Ο Σίσκο στη λίστα της ΑΕΚ

Ο Σίσκο στη λίστα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Recibidas quin /Όλο και αυξάνονται οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Το νέο όνομα που προστίθεται πλέον στη …λίστα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ώρα των Σπορ” είναι ο Σίσκο Χιμένεθ. Ο Ισπανός επιθετικός στα 28 του χρόνια φοράει τη φανέλα της Κόρδοβα, ενώ έχει περάσει από τις Λα Κορούνια, Σανταντέρ και Νιούκαστλ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το 2008 ο αγγλικός σύλλογος πλήρωσε 8 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Μετά την περσινή γεμάτη από συμμετοχές σεζόν, φέτος ο Ισπανός επιθετικός έχει μόλις 7 παρουσίες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με την ομάδα του να μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Το ιδιαίτερα “βαρύ” συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Κόρδοβα (λόγω ενός ειδικού όρου, σύμφωνα με τον οποίο αν η ομάδα έπαιρνε την άνοδο σε συνδυασμό με δικά του γκολ και συμμετοχές θα διπλασιάζονταν οι απολαβές του) είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι της Κόρδοβα ψάχνουν τρόπο να γλιτώσουν τις 700 χιλ. ευρώ με τις οποίες αμοίβεται ο Σίσκο. Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, ενώ όπως φαίνεται οι άριστες σχέσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με την ποδοσφαιρική αγορά της Ισπανίας είναι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις απ’ τη συγκεκριμένη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X