Θέμα χρόνου να ολοκληρώσουν στην ΑΕΚ τις κινήσεις για επιθετικό και μέσο

Σε φουλ ρυθμούς το μεταγραφικό σκάουτινγκ της ΑΕΚ εντός και εκτός συνόρων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-milovanovic-μπαγεβιτς-μιλοβανοβιτςΕδώ και αρκετές ημέρες τα πάντα γύρω από την ΑΕΚ κινούνται γύρω από την μεταγραφική της ενίσχυση. Το “γαϊτανάκι” των αναζητήσεων έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες και πλέον φαίνεται να βρισκόμαστε στη τελική ευθεία. Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει με καθημερινά ρεπορτάζ για τους παίκτες που απασχολούν την ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για την ενίσχυση της.

Ο Μιγκέλ Κουστόντιο της Μπράγκα είναι ένα από τα ονόματα που “παίζουν” για την μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι που προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης φαίνεται να βρίσκονται σε επαφές με την Μπράγκα, ενώ οπως είχε αναφερθεί οι κιτρινόμαυροι έστειλαν άνθρωπο στην Πορτογαλία για να πάρει περισσότερες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως παρά τις γιορτινές ημέρες βρίσκονταν σε εγρήγορση και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν δυναμικά τις περιπτώσεις που έχουν τσεκάρει. Τόσο για τη θέση του αμυντικού χαφ, όσο και του επιθετικού. Είναι σαφές ότι θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν κατά νου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X