Θέλει να γράψει ιστορία η Παπαφωτίου

Παπαφωτίου στο enwsi.gr: «Το κλειδί είναι να είμαστε μαχητικές σε κάθε παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papafotiouΜετακόμισε το καλοκαίρι στην Γερμανία για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Η Αθηνά Παπαφωτίου, αποχώρησε από την ΑΕΚ και πλέον διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας την είσοδο στον τελικό.  Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς. Η παρέα των δικών μας, Γιάννη Αθανασόπουλου (β προπονητής) και Αθηνάς Παπαφωτίου αναζητούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στη Μίνστερ, τη νίκη που θα τη στείλει για πρώτη φορά στα τελικά της διοργάνωσης.

Το ηθικό στην γερμανική ομάδα είναι ανεβασμένο, καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα η Αllianz MTV Stuttgart επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 (25-21, 26-28, 25-13, 20-25, 15-13) της 2ης στη βαθμολογία Βισμπάντεν και σκαρφάλωσε στην 4η θέση.

Πέρα όμως από τους βαθμούς της νίκης το σημαντικό είναι ότι η διεθνής πασαδόρος μας κερδίζει ολοένα την εμπιστοσύνη του Ισπανού προπονητή της, καθώς μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο α’ σετ, όταν η ομάδα της έχανε με 19-15 και το γύρισε σε 25-21, έβγαλε όλο το β’ σετ, ξαναμπήκε αλλαγή στο γ’ σετ και τελείωσε το ματς με 2 πόντους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X