"Κλείνει κι έρχεται" ο Μενσά-Μπονσού

"Κλείνει κι έρχεται" ο Μενσά-Μπονσού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

NBA Pacers Raptors 20090315Η μεταγραφή του Μενσά-Μπονσού πέρασε από …κύματα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Η πρώην ομάδα του, Χαποελ, φαίνεται ότι τα βρήκε με τον παίκτη κι έτσι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να «πυροδοτηθεί» η βόμβα-δώρο του Μάκη Αγγελόπουλου στους φίλους της ΑΕΚ.

Αυτό που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι ο παίκτης να στείλει το συμβόλαιο με την υπογραφή του και φυσικά η ΕΟΚ να του εκδώσει άμεσα δελτίο. Αυτό που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα είναι ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του Βρετανού σέντερ. Αν οι παραπάνω διαδικασίες κυλήσουν γρήγορα, δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ανακοινωθεί η απόκτηση του. Στο μεταξύ γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει έστω και μια προπόνηση με την ΑΕΚ, ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με το Ρέθυμνο, όπου η ΑΕΚ θα έχει μόνο το Γιώργο Τσιάκο ως σέντερ.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X