Η ανάλυση των παικτών της "Βασίλισσας", στο "μικροσκόπιο" του enwsi.gr

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ (13:00, LIVE WEB RADIO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÇÖÉÓÉÁ - ÁÅÊ  KIFISIA - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)Η «Βασίλισσα» βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς σε 10 αγώνες. Η ΑΕΚ με ρεκόρ 4-6 έχει κάνει τρεις εντός έδρας νίκες και μια εκτός έδρας. Αξίζει όμως να αναφέρουμε αναλυτικά τις αποδόσεις των παικτών της Ένωσης και τι έχουν πετύχει στο πρωτάθλημα.

Νώντας Παπαντωνίου: Ο γκάρντ της Ένωσης έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος. Μάλιστα όταν η ΑΕΚ έκανε συνεχόμενες ήττες, ήταν ο μόνος που έπαιζε με πολύ πάθος. Ο Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί σε 8 ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας 5,63 πόντους ανά μέσο όρο, σουτάροντας με ποσοστό 50% στα δίποντα και 46,15% στα τρίποντα. Οι ασίστ που μοιράζει είναι 3 σχεδόν ανά παιχνίδι.

Τόμας Ντελινινκάϊτις: Ο Λιθουανός για άλλο λόγο αποκτήθηκε αρχικά, άλλη όμως δείχνει να είναι η θέση που του ταιριάζει. Αρκετά καλός σε όλα τα παιχνίδια αμυντικά, όμως η ΑΕΚ θέλει περισσότερα από εκείνον επιθετικά. Ο Ντελινινκάϊτις έχει αγωνιστεί σε 6 ματς έχοντας 8 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ σουτάρει με 62,50% στα δίποντα και 19,35% στα τρίποντα. Έχει ένα ριμπάουντ και μια ασίστ ανά παιχνίδι.

Ντούσαν Σάκοτα: Ο φόργουρντ της Ένωσης είχε έρθει στην ομάδα με στόχο να την ανεβάσει ένα «σκαλί» πιο πάνω. Ο Σάκοτα το έχει καταφέρει και με το παραπάνω, αφού (ειδικότερα στην αρχή της σεζόν) πήρε αρκετές φορές την ομάδα στις πλάτες του. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια, σκοράροντας 15,40 πόντους ανά παιχνίδι με ποσοστά 59,15% στα δίποντα και 29,09% στα τρίποντα. Έχει 4 ριμπάουντ σχεδόν ανά παιχνίδι και δύο ασίστ.

Λεωνίδας Κασελάκης: Ο Έλληνας φόργουρντ πραγματοποιεί πολύ καλές και ουσιαστικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και στο σκοράρισμα. Ο Κασελάκης σε 10 παιχνίδια σημειώνει 4,7 πόντους ανά παιχνίδι, σκοράροντας με 24,14% στα δίποντα και 25,81% στα τρίποντα. Έχει 3,2 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ.

Μιχάλης Πολυτάρχου: Ο αρχηγός της ΑΕΚ βοήθησε σε κάθε ματς που χρειάστηκε, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Σε 8 παιχνίδια σκοράρει 3,2 πόντους ανά μέσο όρο με 66,67% στα δίποντα και 26,32% στα τρίποντα. Έχει ένα ριμπάουντ και μια ασίστ ανά αγώνα.

Στάθης Παπαδιονυσίου: Ο παίκτης δεν έχει χρόνο συμμετοχής, εκτός από έναν αγώνα που χρησιμοποιήθηκε για λίγο και είχε ένα ριμπάουντ.

Μιχάλης Καμπερίδης: Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες ούτε από τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ούτε από τον Ντράγκαν Σάκοτα. Έχει αγωνιστεί σε 5 ματς  αλλά με λίγο χρόνο συμμετοχής. Μόλις ένας πόντος ανά παιχνίδι.

Γκάρετ Ουίλιαμσον: Ο Αμερικανός στην αρχή της σεζόν ήταν από αυτούς που θα έφευγαν πρώτοι, όμως με τη θέληση που έδειξε στις προπονήσεις κατάφερε να κερδίσει και τους δύο προπονητές του. Ο Ουίλιαμσον έχει αγωνιστεί σε 9 ματς με 4,7 πόντους ανά μέσο όρο με 68,18% στα δίποντα και 33,33% στα τρίποντα. Έχει ένα ριμπάουντ ανά ματς.

Γιώργος Τσιάκος: Ο σέντερ της ΑΕΚ δεν έχει αποδώσει όσο την περυσινή χρονιά που η βοήθεια του ήταν πολύτιμη. Έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια με λίγο χρόνο συμμετοχής. Έχει 1,5 πόντους ανά παιχνίδι με 40% στα δίποντα.

Ζήσης Σαρικόπουλος: Ο Έλληνας σέντερ της ΑΕΚ είναι από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν. Εκτός από πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, σκοράρει και βοηθάει την ομάδα. Λίγο περισσότερη προσοχή θα έπρεπε να δείξει στις ενέργειές του, αφού κάνει αρκετά λάθη. Ο Σαρικόπουλος σκοράρει 8,1 πόντους ανά αγώνα με 64,81% στα δίποντα, 1,4 ασίστ και 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Γιάννης Αθηναίου: Ο Γιάννης Αθηναίου έχει έρθει μόλις στην ομάδα και έχει 2 συμμετοχές. Αν κριθεί για αυτές η παρουσία του κρίνεται ιδιαίτερα θετική. Σκοράρει 9,5 πόντους ανά παιχνίδι με 50% στα δίποντα και 80% στα τρίποντα. Έχει 1,5 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Μίλαν Μιλόσεβιτς:  Ο Μιλόσεβιτς πραγματοποιεί αρκετά ουσιαστικές εμφανίσεις με την ομάδα. Στα τελευταία ματς χρησιμοποιείται από τον Ντράγκαν Σάκοτα και ως 5αρι. Ο Μιλόσεβιτς σε 10 αγώνες έχει 7,2 πόντους ανά παιχνίδι, σουτάροντας με 55,88% στα δίποντα και 33,33% στα τρίποντα. Παίρνει 6,1 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά αγώνα.

Κάρλ Ίνγκλις: Με διαφορά ο Καναδός είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο «μπόμπερ» της ΑΕΚ, σκοράρει από όπου βρεθεί και η ανανέωση του συμβολαίου του και η επιμονή του Μάκη Αγγελόπουλου να τον κρατήσει στην ομάδα, φανερώνει την αξία του. Ο Ίνγκλις σκοράρει 19,86 πόντους ανά μέσο όρο, με 46,94% στα δίποντα και 42,59% στα τρίποντα. Έχει επίσης 5,1 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα.

Στέφαν Νίκολιτς: Ο γκάρντ της ΑΕΚ δεν έχει πολλές παραστάσεις από τη φετινή χρονιά. Μόλις 3 συμμετοχές αλλά για λίγα λεπτά.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X