Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μενσά-Μπονσού κάνει η νέα ΑΕΚ

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μενσά-Μπονσού κάνει η νέα ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mensaΗ ΑΕΚ αναζητά εδώ και κανά δίμηνο σέντερ. Από τότε ο Βαγγέλης Ζιάγκος «φώναζε» για ενίσχυση στο «5» που δεν ήρθε ποτέ, μια κατάσταση που… παρέλαβε και ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στο πλάνο του για τη νέα ΑΕΚ στοχεύει σε «δυνατά» ονόματα στην αγορά, παίκτες που κάνουν αίσθηση και σίγουρα κάνουν την διαφορά στο παρκέ (κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η διοίκηση Αλεξίου). Έτσι, ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Σάκοτα, παρέμεινε ο Ινγκλις (έστω και για 4-5 μήνες) και τώρα έρχεται ο Ποπς Μενσά-Μπονσού.

Ο 31χρονος Βρετανός σέντερ έχει… όνομα στην αγορά. Εκπληκτικές αθλητικές ικανότητες, ψυχή και δύναμη στο παρκέ, αλλά και χαρακτήρας με πολλά ερωτηματικά (άλλωστε έχει αλλάξει πολλές ομάδες) και ένα πρόβλημα στον ώμο που θέλει προσοχή στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο Αγγελόπουλος δεν θα κάνει την μεταγραφή του Μενσά-Μπονσού αν δεν είναι 100% βέβαιος για όλες τις παραμέτρους, αν και επικοινωνιακά θα είναι αρνητικό αφού στα ΜΜΕ «πέρασε» ως «τελειωμένη» υπόθεση.

Γίνεται… μάχη να προλάβει να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να ενταχθεί στην ΑΕΚ και να προλάβει να παίξει την Κυριακή με το Ρέθυμνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Παιχνίδι στο οποίο δεν θα παίξει ο Σαρικόπουλος λόγω τραυματισμού και το κενό είναι τεράστιο. Αν τα καταφέρει η διοίκηση να τελειώσει θετικά με τον Βρετανό, τότε η ενίσχυση για την ομάδα θα είναι (πολύ) μεγάλο. Αν όχι τότε η ομάδα θα έχει μεγάλα προβλήματα, πολύ μεγαλύτερα από ότι με τον Άρη και τα Τρίκαλα στις δύο τελευταίες ήττες της στην Basket League.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X