"Δε φοβόμαστε κανέναν, ΑΕΚ είμαστε" (VIDEO)

"Δε φοβόμαστε κανέναν, ΑΕΚ είμαστε" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellas 1Είναι κατά γενική ομολογία ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας έχει ακούσει πολλά σχετικά με το …ταβάνι στην απόδοσή του, αλλά φροντίζει να δίνει απαντήσεις εντός γηπέδου. Σκοράρει ακατάπαυστα, μοιράζει ασίστ και ξεσηκώνει τον κόσμο με τις περίτεχνες ενέργειές του. Λόγω των εορτών, έβγαλε για …λίγο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του enwsi.gr για την παρουσία του στην ΑΕΚ και τους στόχους του:

“Όταν ήρθα στην ΑΕΚ  από τη Skoda Ξάνθη, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήξερα που ήρθα. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και ήρθα για να τη βοηθήσω κι αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Πραγματικά δεν έχω μετανιώσει καθόλου που είμαι εδώ. Ζω την κάθε στιγμή και προσπαθώ να τη ζω μέσα στο γήπεδο και να κάνω χαρούμενο τον κόσμο. Δεν το σκέφτηκα καθόλου τότε. Ήθελα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ κι αυτό μου βγήκε. Ξαναξεκίνησα την καριέρα μου από την αρχή και όλα πάνε καλά”.

– Για το κατά πόσο δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο ότι το …ταβάνι του φτάνει μέχρι εδώ:

“Σίγουρα ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του. Εγώ ακούω μόνο ό, τι μου λέει ο προπονητής. Το ταβάνι του καθενός δεν το ξέρει κάποιος που είναι απ’ έξω. Τις απαντήσεις τις δίνουμε μέσα στο γήπεδο. Ο υγιής κόσμος βλέπει κι αυτό είναι πολύ καλό. Εγώ καθημερινά προσπαθώ για να είμαι καλός στον αγωνιστικό χώρο. Το που μπορώ να φτάσω δεν το ξέρει κανένας. Εγώ προσπαθώ να βγαίνω από τα όριά μου για να βοηθάω την ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι, αν έχεις ψυχολογία μπορείς να γίνεις όλο και καλύτερος, ειδικά αν έχεις και ψυχολογία. Δουλεύοντας φτάνεις ψηλά”.

– Για το κατά πόσο σκέφτεται από τώρα την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ:

“Σίγουρα προς το παρόν αυτό που κοιτάω είναι να φύγει η ομάδα από την κατηγορία. Είναι σημαντικό να φύγει η ομάδα από αυτή την κατηγορία και να ανήκω στην ομάδα γιατί εγώ ήρθα στην Γ’ Εθνική και θέλω να είμαι και στη Super League”.

– Για τις απαντήσεις που θέλει να δώσει στην Ξάνθη και σε όσους δεν τον πίστεψαν:

“Ο καθένας μπορεί να κρίνει από την παρουσία ενός παίκτη μέσα στο γήπεδο. Κάποιοι άνθρωποι δεν με έκριναν καλά. Δε με πειράζει. Δεν κρατάω σε κανέναν κακία και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα και τον εαυτό μου. Ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, αλλά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο”.

– Για το γεγονός ότι έχει αρχίσει το σερί του στο σκοράρισμα από το φιλικό ματς με τον Παναθηναϊκό:

“Σίγουρα το πιο ωραίο θα ήταν να σκοράρω σε ντέρμπι επίσημου αγώνα. Έχουμε και το κύπελλο μπροστά μας και μακάρι να τα καταφέρουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι σημαντικό το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο είναι για μας κάτι ξεχωριστό που μπορούμε να φτάσουμε ψηλά”.

[youtube id=”HSI9YNi0HIY” width=”600″ height=”350″]

– Για το κατά πόσο έχουμε δει ως τώρα τις πραγματικές δυνατότητες της ΑΕΚ:

“Σε κάποια μας ήμασταν καλοί και σε κάποια άλλα όχι, ίσως επειδή υπήρχαν οι διακοπές του πρωταθλήματος ή επειδή το πρωτάθλημα άργησε να ξεκινήσει. Πιστεύω ότι υπάρχει και καλύτερη ΑΕΚ και θα τη δούμε στη συνέχεια. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο ποτέ δεν υποτιμάς τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος της ΑΕΚ επειδή παίζει κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα δίνει το 200%. Απλώς εμείς σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να παίρνουμε πάντα τη νίκη”.

platellas tsilis vogiatzakis– Για το “ξύλο” σε κάθε ματς της Football League:

“Έτσι είναι η Football League. Έχει ξύλο, τα γήπεδα δεν είναι καλά και γι’ αυτό πιστεύω ότι στην έδρα μας δε θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο σε κάποια γήπεδα εκτός έδρας. Αντιλαμβανόμαστε από την πρώτη αγωνιστική ότι ορισμένες φορές το παιχνίδι ξεφεύγει από το σκληρό και πάει στο …βρώμικο. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο”.

-Σχετικά με την κουβέντα που γίνεται για ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο και το κατά πόσο τους ανησυχεί:

“Οι μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ πάντα φέρνουν καλούς παίκτες. Όσοι είναι εδώ αξίζουν και είναι σημαντικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Το σημαντικό όμως είναι και το σύνολο. Να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα για να πρωταγωνιστεί. Ο προπονητής μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε όλες τις ομάδες στα μάτια. Είναι σημαντικό να μας βοηθάει σ΄αυτόν τον τομέα. ΑΕΚ είμαστε, δε φοβόμαστε κανέναν. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να χάσουμε και από τον οποιονδήποτε”.

– Για τον προπονητή Δέλλα και το κατά πόσο έχει “σκοτώσει” μέσα του τον ποδοσφαιριστή:

“Όταν από ποδοσφαιριστής γίνεσαι προπονητής είναι λίγο περίεργη η θέση σου, αλλά είναι πολύ καλός προπονητής. Δουλεύει πολύ και μας βοηθάει και εκτός γηπέδου, κάτι που είναι σημαντικό και για την ψυχολογία μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Πιστεύω να τα καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί στη Super League”.

– Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:

“Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι πίσω από τις μεγάλες ομάδες. Εμείς νιώθουμε στήριξη και σιγουριά για το σήμερα, το αύριο και το μέλλον και δε φοβόμαστε τίποτα από τη στιγμή που έχουμε μαζί μας τον κ. Μελισσανίδη”.

[youtube id=”RYgp5uvr6t0″ width=”600″ height=”350″]

* Ευχαριστούμε την μπυραρία “Εν Αιθρία” στη Νέα Φιλαδέλφεια (Βρυούλων 4 – Πλ Πατριάρχου) για την παραχώρηση του χώρου, ώστε να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη και η φωτογράφηση του Βαγγέλη Πλατέλλα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X