"Του χρόνου θα μιλάμε για την ΑΕΚ με άλλα δεδομένα"

"Του χρόνου θα μιλάμε για την ΑΕΚ με άλλα δεδομένα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

deligiannisΟ Χρήστος Δεληγιάννης μίλησε την «Ώρα των σπορ» για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο 30χρονος φόργουορντ μίλησε για όλα όσα πέρασε αλλά και για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φόργουορντ των Τρικάλων:

Για την κατάσταση της υγείας του: «Αυτή την στιγμή είμαι στην φάση που έχω ξεπεράσει το σοκ που μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο. Είμαι χαλαρός κάθε μέρα αισθάνομαι καλύτερα και πιο δυνατός. Έχω επιστρέψει στις ασχολίες μου και στην καθημερινότητα μου πλην των προπονήσεων γιατί ακόμα είμαι σε φάση ανάρρωσης καθώς δεν μπορώ να κάνω ακόμη πρωταθλητισμό».

Για τις πρώτες σκέψεις μετά το συμβάν: «Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο οι πρώτες σκέψεις που κάνεις είναι τρομακτικές. Όταν οι γιατροί μου ξεκαθάρισαν ότι δεν διατρέχω κάποιον κίνδυνο, ηρέμησα και έκανα υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι εξετάσεις».

Για όσους του στάθηκαν: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ εννοείται την οικογένειά μου και κυρίως τους γονείς μου καθώς και την Ιωάννα μου, που ήταν επίσης δίπλα μου σ’ αυτό. Μετά την ομάδα για την κατανόησή της και όλο τον κόσμο των Τρικάλων και όχι μόνο καθώς τα μηνύματα αγάπης που εξέλαβα από φίλους και μη ήταν πάρα πολλά».

Για το πότε θα επιστρέψει στα παρκέ: «Αυτό είναι κάτι που δυστυχώς είναι το μόνο μεμπτό αυτή την στιγμή. Είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Οι εντολές των γιατρών είναι βλέποντας και κάνοντας. Περιμένουμε να δούμε την βελτίωση που θα έχω σταδιακά και θα κρίνουμε έπειτα το πότε θα επιστρέψω».

Για το αν βρίσκεται κοντά στην ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι συνεχίζω να είμαι κοντά στην ομάδα. Δίνω το «παρών» στις προπονήσεις και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ τους συμπαίκτες μου. Είναι πολλές οι φορές που αισθάνομαι σαν θηρίο στο κλουβί αλλά σκέφτομαι ότι η υγεία μου είναι πάνω από όλα και ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα».

Για πώς ένιωσε από τον πάγκο τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Το ‘νιωσα πολύ έντονα. Χάρηκα πάρα πολύ για το αποτέλεσμα σε σημείο που συγκινήθηκα βλέποντας την χαρά στο πρόσωπο των συμπαικτών μου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ήταν πολύ πιεσμένη για αυτό το αποτέλεσμα».

Για τη νέα ΑΕΚ: «Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι η ΑΕΚ και με τις κινήσεις που κάνει δείχνει ότι βάζει τις βάσεις για να δημιουργήσει ξανά μια μεγάλη ομάδα. Φαίνεται ότι διεκδικεί και θέλει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί φέτος γιατί η χρονιά δεν ξεκίνησε με βάση της φιλοδοξίες της. Όμως θεωρώ ότι έχοντας πλέον ένα πολύ καλό ρόστερ θα καταφέρει να τερματίσει ψηλά και νομίζω ότι από του χρόνου αν συνεχιστεί αυτή η διάθεση που δείχνουν οι διοικούντες της, θα μιλάμε για την ΑΕΚ με άλλα δεδομένα».

Και μια ευχή: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και να περάσουν όμορφα τις γιορτές τους. Αυτό όμως που θα ήθελα να πω στον κόσμο λόγω και της εμπειρίας που είχα και όσο κοινότυπο και αν ακούγεται είναι να έχει την υγεία του, γιατί είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Όλα τα άλλα διορθώνονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X