Δέλλας στους παίκτες του για τα Χριστούγεννα: «Να περάσετε καλά με ... μέτρο»

Δέλλας στους παίκτες του για τα Χριστούγεννα: «Να περάσετε καλά με ... μέτρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Σήμερα το πρωί ο Τραϊανός Δέλλας για τελευταία φορά πριν τα Χριστούγεννα αντάμωσε με τους ποδοσφαιριστές του. Αναμενόμενα είχε να πει μόνο ευχές και… συμβουλές, όπως συνηθίζεται άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις. Και ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν… ξέφυγε σήμερα από τα γνωστά.

«Θα τα ξαναπούμε την Κυριακή πάλι. Καλές γιορτές να έχετε εσείς και οι οικογένειες σας και να έχετε υγεία για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Εχετε 3-4 μέρες για να ξεκουραστείτε, εκμεταλλευτείτε το για να είμαστε έτοιμοι μετά. Να περάσετε καλά, αλλά με… μέτρο. Ξέρετε τι εννοώ. Επαγγελματίες είστε. Πρέπει να γυρίσουμε έτοιμοι, να μπούμε στο τελευταίο εξάμηνο της σεζόν όπως πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Πλέον, ο Δέλλας περιμένει τους παίκτες του το μεσημέρι της Κυριακής, δίνοντας τους επί της ουσίας τέσσερις ημέρες «γεμάτες» για να αποφορτιστούν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X